Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лидерът на „Атака“ напуска парламента (ВИДЕО)

Политика

Лидерът на „Атака“ напуска парламента (ВИДЕО)

Лидерът на Атака напуска парламента (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Сидеров: Аз охранявам честта и достойнството в политиката

Лидерът на „Атака“ и кандидат-кмет на столицата Волен Сидеров депозира оставката си като депутат, обяви самият той пред медии на входа на Народното събрание.

Предстои оставката да бъде гласувана в пленарна зала.

„За мен е важно да бъда честен с избирателите си. Винаги съм бил честен с тях и сега постъпвам честно. Нека да покажем, че политиката е запазила някакво пространство за чест и достойнство. Засега това пространство го охранявам аз“, изтъкна лидерът на „Атака“.

Сидеров обяви намерение да напусне парламента преди дни. Тогава, а и днес, той подкани същото да стори и кандидатът за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки. В останалия ден и половина до края на изборната кампания отново призовавам Ангел Джамбазки, който е член на Европейския парламент с 15 000 евро месечна заплата, да направи същото. Защото неговите колеги твърдят, че той влиза в битката, за да стане кмет. Като е така, да подаде заявление за напускане на ЕП, коментира Сидеров.

След като парламентът гласува оставката на лидера на „Атака“, на негово място в законодателния орган ще влезе бившата журналистка от телевизия „Скат“ Мария Цветкова, която обаче ще е от квотата на ВМРО.  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети