Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Волен Сидеров ще съди БНТ

Политика

Волен Сидеров ще съди БНТ

Волен Сидеров ще съди БНТ - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на „Атака“ обвини БНТ в цензура и отказа да се извини на водещата на „Референдум“

Волен Сидеров обяви, че ще съди БНТ, след като вчера лидерът на „Атака“  се изпокара с водещата и опонентите си в предаването „Референдум“. Наложи се Сидеров да бъде изведен от студиото от полицията.

„Ще се консултирам с юристи какви точно дела ще заведа срещу БНТ за нарушения на нашето споразумение от страна на ръководството и вече оставам настрана патетичните изяви на г-н Кошлуков, който много искат да се хареса на соросоидите, но те не го харесват, искат му оставката, но той пък иска да им се хареса. Нека да се вземат, щом се желаят, но така не може да подписвате споразумение, а след това да го нарушаваш“, заплаши Сидеров и настоя, че не е употребил алкохол преди да отиде в предаването „Референдум“.

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров констатира в кулоарите на парламента, че нещата в държавата стават все по-зле, защото БНТ позволява полицейщина и вкарва жандармерия в студиото на „Референдум“. В своя подкрепа той обясни, че поддръжници на „Атака“ са гонени от студиото, а водещата им е правела забележки и ги е спирала да вземат отношение, което Сидеров определя като цензура и тенденциозно поведение.

„Да идват полицаи, жандармеристи да застават зад някои от участниците. Нямаше никакви грозни сцени от моя страна, освен, че казах няколко истини. Първо, че Ангел Джамбазки е гей и няма нищо лошо да си признае, така както направи берлинският кмет. По този начин си честен към своите избиратели. Тук не става дума за лични пристрастия и ровене в личния живот. И второ, обясних, че това предаване е скучно по признанието на много хора и аз тук не казвам нищо обидно, казвам си мнението“, посочи Сидеров. Той попита защо едно предаване, което се прави с държавни пари, си позволява по този начин да налага цензура, тъй като 90 млн. лв. е бюджетът на БНТ.

Днес чета някакви декларации на г-н Кошлуков, който е началник на БНТ, че няма да ме допуска, ама чакай, това не ти е бащиния. Това е държавна телевизия, какво значи да не ме допускаш или да ме допускаш . Ти ли си този, който определя един народен представител, избран с гласовете на хората, дали да има достъп до телевизията, която се издържа от българския народ и как може по този  начин да се цензурира един политик“, гневи се лидерът на „Атака“.

По думите му Кошлуков и ръководството на БНТ нарушават вече подписаното споразумение с „Атака“.

„Отговорността ще си я носи ръководството на БНТ. Знам, че Емил Кошлуков много иска да се хареса на соросоидната част от телевизията, която я владее, и която я е превърнала в един манипулатор. Това не е държавна, не е обществена телевизия, каквато трябва да бъде, а една телевизия манипулатор, която се издържа с нашите пари. В случая имаме цензура, имаме неправомерно прекъсване на споразумението от страна на Кошлуков и ръководството на БНТ, за да се угоди на една водеща, която от много отдавна приспива със скучните си предавания публиката, която все пак е дочакала този час“, коментира Сидеров.

„Нищо не съм нарушавал. Нарушенията бяха от страна на водещата, която прекрати предаването, неправомерно, която наложи цензура, спряха ми микрофона и която искаше да изгони моите привърженици“, настоя Сидеров и обвини БНТ в медиен чадър над ВМРО. „Юлиян Ангелов също говори обидни нападателни неща, но вие като че ли него го прикривате. Защо той ме нападна с обидни думи? Защо водещата на него не му спря микрофона? Имаме тенденциозно отношение, имаме един медиен чадър над една от партиите, която в момента набра точки пред някои посолства с една доста позорна за България сделка за милиарди за нарисувани на чертеж самолети“, посочи атакистът. Според Сидеров не той, а водещата Добрина Чешмеджиева трябва да се извини, че му е спряла микрофона и се е държала тенденциозно.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети