Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с премиера на Северна Македония (ВИДЕО)

Политика

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с премиера на Северна Македония (ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с премиера на Северна Македония (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с премиера на Северна Македония Димитър Ковачевски. Делагацията беше посрещната в централата на партията.

„Проблемът е в езика на омразата. Трябва да решите тези неща. Колкото по-бързо, толкова по-добре“, това заяви пред делегацията от Северна Македония бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той подчерта пред Ковачевски, че колкото и да са добри намеренията ЖП линия се строи за 10 години, а магистрала за  - 6-7 години.

„Ще отнеме време хората да го усетят.“, подчерта Борисов и отново подчерта:

„Езикът на омразата, това е най-голямата пречка. Сега трябва да се решат всички критични въпроси. Те трябва да се сложат на масата. Ние ще ви подкрепяме. За нас интересът е да сте в ЕС. Възползвайте се.“, допълни лидерът на ГЕРБ.

„Искам да използвам възможността да ви благодаря, че България беше първата държава, която преди 30 години призна Македония за държава и да ви честитя 15-тата годишнина от членството ви е ЕС.“, подчерта премиерът на Северна Македония.

„Проведохме срещи в България и се разбрахме да направим четири работни групи, които да работят заедно“, допълни Ковачевски.

 Още подробности във видеото:


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати