Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лидерът на ХДС: Борисов винаги е имал конструктивна роля в Брюксел

Политика

Лидерът на ХДС: Борисов винаги е имал конструктивна роля в Брюксел

Снимка:

„Бойко Борисов винаги е имал конструктивна роля в Брюксел. Това бе показано по впечатляващ начин по време Българското председателство на Съвета на ЕС през първата половина на 2018 г. България ръководеше всички 27 държави-членки и направи Европа по-силна“, заяви лидерът на Християндемократическата партия Армин Лашет в своето видеообръщение към Бойко Борисов, с което му пожелава успех на парламентарните избори на 4 април.

„И до ден днешен България се числи  към държавите, които са проевропейски, които ясно заявяват посветеността си на Европа. Точно тази принадлежност прави България по-силна и във вътрешно политически план“, отбеляза Лашет и изрази надежда, че съвместната работа по развиването на европейската идея ще продължи и занапред.  


Коментари (2)

КАЗВАМ ТИ ДЪЩЕ, СЕЩАЙ СЕ СНАХО... .
ОЦЕНКАТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИДЕРИ ЗА БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ Е БЕЗАПЕЛАЦИОННА ....
КОЛКО ПРОСТ, НАГЪЛ И БЪЛГАРОМРАЗЕЦ ТРЯБВА ДА СИ, ЗА ДА СЕ КАЗВАШ РУМЕН РАДЕВ, КОРНЕЛИЯ НИНОВА, МАЯ МАНОЛОВА, ХРИСТО ИВАНОВ, СЛАВИ ТРИФОНОВ..??
ЧЕРВЕНИ, БОЛШЕВИШКИ МУТРИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!..... АЗИЯ ВИ ЧАКА.......
02.04.2021 19:24 / Отговор
Проф. Деримечков Истината е, че в началото всички европейски лидери, повечето от които вече не са на власт, имаха Бойко Борисов за голям, добродушен, отзивчив, но не много далновиден мечок – да ви припомням ли как Силвио Берлускони му мереше ширината на раменете с педи? След няколко години обаче, и след като много от тези, които го смятаха за не особено далновиден, си отидоха в заслужена политическа пенсия, а той продължаваше да е премиер, изведнъж мнението за него се изчисти и заостри! Започнаха да гледат какви скици им рисува и какви идеи им дава, така че сега Борисов се радва на авторитет, на какъвто не се е радвал нито един български премиер досега! Пък който иска, да си пише каквото иска – европейските лидери не са слепи!
02.04.2021 19:43 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още