Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лидерът на младежкото БСП в София-област в пиянски скандал

Политика

Лидерът на младежкото БСП в София-област в пиянски скандал

Лидерът на младежкото БСП в София-област в пиянски скандал - Tribune.bg
Снимка:

Младият социалист предизвикал бой в ресторант в Елин Пелин, после избягал преди да дойде полиция

На грозен пиянски скандал са станали свидетели жители на град Елин Пелин в събота вечер, съобщава Breaking.bg. Малко след полунощ добре почерпеният председател на младежката организация на БСП-София област Георги Янакиев започва да сипе хули и обиди към момчета на съседна маса в елинпелинския ресторант „Кристи“.

Вероятно за да впечатли придружаващите го момичета, комсомолецът Янакиев дори тръгнал да налита на бой на доста по-многобройната компания в съседство. Последвало меле. Полицията пристига за минути на мястото на боя, но тогава от пияния млад социалист и неговата компания вече няма и следа.

„Крещеше на момчетата, че са мутри и мафиотчета. Известно време те се сдържаха, защото виждаха колко пиян е живеещият в с. Петково (община Елин Пелин) Георги Янакиев, но и техните нерви не издържаха. Беше явно, че Янакиев се опитваше да впечатли дамите в компанията си. Беше много грозно. Ако това са младите ни политици…“, споделят очевидци.

Янакиев е избран за шеф на младежката организация на БСП за София-област през юни тази година. Преди това той бе организационен секретар на структурата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Млад простак А да видим ще има ли оставки.Не,няма да има.Комунистическите социалисти са дебелооки и дебелокожи,така че...
05.12.2018 09:18 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати