Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лидерите на България, Гърция, Румъния и Сърбия се събират във Варна

Политика

Лидерите на България, Гърция, Румъния и Сърбия се събират във Варна

Лидерите на България, Гърция, Румъния и Сърбия се събират във Варна - Tribune.bg
Снимка:

Борисов посреща и премиера на Израел Бенямин Нетаняху

Четиристранната среща на високо равнище между България, Гърция, Румъния и Сърбия ще се проведе във Варна в петък. Министър-председателят Бойко Борисов ще посрещне колегите си Алексис Ципрас и Виорика Дънчила и президента на Сърбия Александър Вучич в резиденция „Евксиноград". Четиримата ще обсъдят развитието на съвместните инфраструктурни проекти в контекста на свързаността на Балканите. Фокус на срещата ще бъде и задълбочаването на регионалната стабилност, както и актуални европейски въпроси.

По-късно лидерите от формата ще проведат работен обяд, в който ще участва и министър-председателят на Държавата Израел Бенямин Нетаняху.

Израелският премиер Бенямин Нетаняху е на работно посещение в България по покана на българския министър-председател Бойко Борисов. Утре, 1 ноември, в резиденция „Евксиноград“ двамата ще проведат среща на четири очи, която ще бъде последвана от пленарно заседание. По време на разговорите ще бъдат обсъдени двустранните отношения в области от взаимен интерес, като акцент ще бъде поставен върху международни и регионални теми.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети