Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Липсата на колективност изтъква Михаил Христов като причина да стане независим депутат

Политика

Липсата на колективност изтъква Михаил Христов като причина да стане независим депутат

Липсата на колективност изтъква Михаил Христов като причина да стане независим депутат - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът напуска ПГ на БСП

Липсата на колективност изтъква параолимпиецът Михаил Христов като причина да стане независим депутат, стана ясно в началото на днешното парламентарно заседание.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева запозна депутатите с решението на колегата им Михаил Христов да напусне ПГ на БСП.

Депутатът от левицата изтъква в мотивите си, че не приема начина на работа в парламентарната група. Той признава, че усеща липса на колективност и доверие във взетите решения в групата, както и че има фундаментални различия с колегите си социалисти.

В края на септември червената група напуснаха първите шестима - Красимир Янков, Валери Жаблянов, Лало Кирилов, Николай Иванов, Димитър Стоянов и Георги Андреев. Миналата седмица към тях се присъедини и Чавдар Велинов.

А от началото на мандата соцгрупата напуснаха и двама от коалиционните партньори - Спас Панчев от земеделците и лидерът на комунистите Александър Паунов. Така напусналите стават общо 10 души.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Всички независими да си ходят от парламента, и на тяхно място да влязат следващите от съответната партия. Това е честната позиция към избирателите. Независим си, ако си влязъл мажоритарно.
28.10.2020 11:49 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати