Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Любен Дилов: От ИТН бързо дадоха на заден за мажоритарния вот

Политика

Любен Дилов: От ИТН бързо дадоха на заден за мажоритарния вот

Любен Дилов: От ИТН бързо дадоха на заден за мажоритарния вот - Tribune.bg
Снимка:

„Половината от сценаристите на Слави съм ги избирал аз, в комисия, разбира се. Мисля, че ще се справят. Лошото е, че по-бързо от апостол Петър се отметнаха от важно свое обещание, като дадоха на заден за мажоритарния вот”. Това коментира пред NOVA депутатът от парламентарната група на ГЕРБ-СДС Любен Дилов.

„Няма да спирам да им го напомням. Лично съм се подписал в този референдум, лично съм се надявал да преминем към такава избирателна система. Тази спирачка е неприятна”, коментира още Дилов.

Той обясни, че ГЕРБ са готови да подкрепят такава идея, като така двете партии ще имат повече от 126 депутата.

„Слави Трифонов преди да влезе в политиката каза на предишния парламент: „Вие не зачетохте волята на 3 милиона души, сега ще видите какво ще стане!”. Ето какво стана”, коментира депутатът.

„Този парламент има стремеж да се превърне в Конвент, поне от формациите, които са след първата”, коментира още депутатът.

„Цялото това говорене е част от този стремеж. Първият законодателен акт беше създаването на специална комисия. Не мога да си спомня специална комисия да е изработила нещо специално. Това са пропагандни актове”, коментира Дилов.

Според него важното, което ще се случи днес, е Планът за възстановяване и развитие. „Колкото по-бързо направим това нещо, толкова по-бързо ще осигурим 12 млрд. лева, които отиват за малките общини”, заяви Дилов.

„Забелязвам желание на колегите за разправа, за реванш. Разбираемо е, може би не са много доволни от изборните си резултати. Но заедно правят повече от първата сила”, коментира още депутатът от ГЕРБ.

Изборът на председател на НС, Дилов определи като сполучлив ход.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (23)

тъжно Борисов като типична страхлива мишка пак избяга в отпуска! Човек ще рече, че Европейския парламент пак готви резолюция срещу управлението на ГЕРБ! Да не си събира чекмеджетата от Секвоя Баце?
16.04.2021 09:09 / Отговор
Версия Борисов избегна нехигиеничния контакт с истеричните сестра Галева, Капоната, Дончева, Корнела. Има архив от снимки как са му висяли на врата в миналото.
16.04.2021 09:25
ФОНЧО БАБИКЯНОВ... ПРОДУКТ НА РУСКИЯ АГЕНТ-БАБИКЯН... .
БАБИКЯН Е РУСКИ ХИБРИД, ИНСТАЛИРАН ОТ РУСКИТЕ КГБ-СЛУЖБИ...
ЗАЕДНО С РУМЕН РАДЕВ ТЕ РАЗЦЕПИ А ЕДИННА БЪЛГАРИЯ, ПРОВОКИРАТ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА.....
16.04.2021 10:27
Грозен Какви чекмеджета те гонят бе,мокасин(по български)?
16.04.2021 22:49
Фончо Борисов СЛЕД МЕН - И ПОТОП
Борисов разпусна НОЩ. Това е акт на отмъщение към народа, който не гласува масово за него.
Фискалният резерв, като се махнат от него сумите по специални неприкосновени фондове (Сребърен, АЕЦ Козлодуй и т.н.) е на нула, а по редица данни - и под нулата. А бяха взети заеми за милиарди.
А и тези фондове не се знае колко са пълни и колко не са.
Правителството се отказа да внесе плана за възстановяване в ЕС, с което може да загубим милиарди, ако изпуснем сроковете.
И т.н., и т.н.
Гледаме филма "След мен - и потоп" със сценарист, режисьор и в главната роля комуниста Борисов.
16.04.2021 09:21 / Отговор
Споко, Боко Тролов! Нали много ви пречеше НОЩ? Сега защо ривете?
А имате си и готов алтернативен щаб начело с проф Костов, Мангъров, Чорбанов...
16.04.2021 09:27
що? Нали Ковид няма, нали НОЩ беше вредно и излишно? Нали славуцата има специалист, начело с мика костенурката, нали импексова и тошко африкански са най-подготвени за "оправянето" на България??? Защо отново искате Борисов и НОЩ??? Или искате само да лаете, плюете, обвинявате и обиждате, пък друг да се мъчи с проблемите??? Свърши тази. Хайде започвайте да работите!!!!
16.04.2021 09:32
боже.... Простите тролове на ГЕРБ дори не осъзнават какъв е проблема, или им плащат да се правят на тъпи.
16.04.2021 09:41
ГалФончо Ти си единственият "платен" смрадлив трол във този форум!
16.04.2021 10:09
новите-стари комуните. Троловете на ГЕРБ за пореден път доказаха, че за тях Бащицата и Партията са важни, каквото направят - защитават, ще убиват, ако им се заповяда, ако има някой, който ги критикува. На тях не им пука за страната, каквото повелява партийната линия - повтарят до припадък.
16.04.2021 10:17
¡¡¡ Слави е марионетка на Радев! Няма да има политическо лице Станислав Трифонов! Идва Румен Радев с втори мандат! И служебно правителство като извънреднош
Само напълно зависим, като тия социално слабите с по 70 фирми, може да излъже 2.5 милиона без да му мигне окото! Не е намек!
Дасе направиш на болен от болест, която не съществува!
Да строяваш депутатите си като от Трудови войски едно време!
Да пуснеш да те представлява човек с видими дефицити и отклонения!
И още, и още!
Това го прави някой, който ще се крие до края на живота си!
Свидетели сме на лъжа и манипулация, която не е била!
Няма нужда Борисов да ни вика на протести! Ще намерим пътя и сами!
16.04.2021 09:24 / Отговор
Кико Борисов е политик, и няма работи при мая костинбродска, бойкикев, капонката, бабикьосания, импексовата, тошко касапина, адвокатката на Мултигруп, адвоката на мутрите и останалите некадърници и лъжци, които само чакат как да окрадат милиардите от ЕС. Нали искаха без Борисов - да се оправят сега, ама освен за комисии и народен съд друго не говорят.
16.04.2021 09:26 / Отговор
? Въпрос за 500 стотин евро от шкафчето на вожда ти Борисов - ние парламентарна или премиерска република сме!
16.04.2021 09:46
Отговор Не ,с тези 500 евро Фатмакът-Фигурант ще си отваря ДС-бардак в Президенството !
16.04.2021 10:11
Кико България е парламентарна република, но в настоящия Парламент има мнооого екстременти. Ако това е радост за някой избиратели, други считат, че бившия Премиер, който не е депутат в новото Н.С. няма работа при екстрементите. А, за нивото ти на интелект е показателен факта, че вЕрваш на лошо направен фотошоп. Ама....
16.04.2021 09:51 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети