Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лозан Панов се разгневи: ДБ работи задкулисно с Радев и Нинова

Политика

Лозан Панов се разгневи: ДБ работи задкулисно с Радев и Нинова

Лозан Панов се разгневи: ДБ работи задкулисно с Радев и Нинова - Tribune.bg
Снимка:

Лозан Панов остро атакува „Демократична България“, които подкрепиха кандидатурата му за президент на предстоящите избори. В своя позиция във Фейсбук Панов обяви, че е сформирана  дясната коалиция в задкулисни договорки с Румен Радев, както и с водача на БСП Корнелия Нинова. В публикацията си той посочва, че никой не пита  Радев с вдигнатия юмрук, къде отиде проектът му за конституционни промени. Панов пита и къде е Демократична България, която се бори за съдебна реформа.

Кандидат за президент не спестява и  критиките си и към Корнелия Нинова: " Именно г-жа Корнелия Нинова беше тази, която прокара стратегията за кражба, подчертавам, а не приватизация, по време на Тройната коалиция. Корнелия Нинова е и тази, която издигна кандидатурата на Румен Радев за президент преди първия му мандат."

По думите на Лозан Панов  ДБ са готови да извършат предателство към избирателите си, защото задкулисно кроят планове да управляват с Нинова:  

 "Демократична България" би извършила истинско предателство към избирателите си, които вярват в каузата "съдебна реформа", ако задкулисно крои планове да управлява с г-жа Нинова, която даде всичко от себе си за безпрепятственото и окончателно завладяване на съдебната ни система. Днес рожбите на угоените паяци - Румен Радев и Бойко Борисов - играят етюди на сцената, докато сценаристите зад кулисите, се смеят цинично на наивността ни. Опасявам се, че лидерите на партията, която уж ме подкрепя на тези избори, са на път на предадат всички онези, които вярват, че те ще изчистят "угоените паяци" на бившата репресивна машина на комунистическия режим."

В позицията си Панов призовава Радев на дебат:

„И аз напълно го разбирам, защо той упорито бяга от нашия дебат. Г-н Радев, не се страхувайте, излезте от пашкула на ченгетата, в който сте се свил. Аз също съм бил част от държавната власт през последните седем години и не се страхувам, за разлика от Вас, от такъв дебат. Дано избирателите съумеят да си отговорят на въпроса - защо е така. Историята се повтаря, когато не се поучим от грешките“, пише още Лозан Панов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати