Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Луна: За нула време с джобни средства пратихме 17 провалени политици в девета глуха

Политика

Луна: За нула време с джобни средства пратихме 17 провалени политици в девета глуха

Според нея зад кандидатурата ѝ са застанали над 300 000 души у нас и в чужбина, но не може да го докаже

„За нула време с джобни средства пратихме 17 провалени политици в девета глуха. Това е истината. Благодаря на всички смели българи и българки, които не продадоха гласа си за 50 лева“. Това заяви пред Нова телевизия кандидатът за президент Луна Йорданова, която според официалните данни на Централната избирателна комисия е получила близо 22 000 гласа.

Според нея зад кандидатурата ѝ са застанали над 300 000 души у нас и в чужбина, но не може да го докаже.

„Аз съм свидетел на целия политически театър, който видях с очите си. Той не може да бъде сравнен с всички шоу програми, в които съм участвала. Оказва се, че в телевизионните шоу програми е много по-трудно да играя по сценарии, отколкото целия този политически театър, в който участваме ежедневно. Вкарани сме в едно трагично положение на най-бедната и корумпирана държава, защото нас ни управляват „политически агенти на паралелната държава“, така обичам да ги наричам шеговито, без да искам да ги обиждам“, заяви Луна.

В отговор на въпрос за кого ще призове да гласуват симпатизантите ѝ на балотажа в неделя, тя сподели, че ще ги призова да не гласуват и да бойкотират вота.

Тя бе категорична, че остава в политиката. „Това беше само за загрявка“ категорична бе певицата.  


Топ новини

виж още

Актуална тема