Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Lupa.bg: Жената на Кирил Добрев – шеф в ББР

Политика

Lupa.bg: Жената на Кирил Добрев – шеф в ББР

Снимка:

Текст на Lupa.bg 

Сюжетът около Българска банка за развитие е много по-многопластов, отколкото изглежда на пръв поглед. Тя не просто е банка на властта – оказва се, че ББР е банката на партийните функционери. Един от тях е опозиционерът Кирил Добрев - неговата съпруга Антония Добрева е шеф във финансовата институция.

Lupa.bg научи, че г-жа Добрева наскоро е била повишена на длъжност зам.-началник на управление „Кредитиране“. Преди това съпругата на Кирил Добрев е работила в банката като кредитен инспектор, а в началото на банковата си кариера е била просто касиерка.

Любопитното в случая е, че Антония Добрева е част от екипа, който раздава кредити в приближената до властта Българска банка за развитие, а съпругът й Кирил Добрев се кани да се бори за поста председател на най-голямата опозиционна партия. И критикува управляващите за раздаването на кредити.

Не случайно години наред Кирил Добрев крие жена си от медиите и няма публични изяви в нейно присъствие. Така единият спокойно се храни от трапезата на властта, а другият – „убедително“ се бори срещу нея.

Lupa.bg научи, че от „Позитано“ 20 си имали свой сигурен човек в Българска банка за развитие. Според слуховете ставало въпрос за Людмил Селановски, който е директор дирекция „Сигурност“ в банката.  


Коментари (1)

Хехехе Някой да е изненадан?!
09.04.2020 16:22 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още