Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Лупи издига Радев за втори мандат

Политика

Лупи издига Радев за втори мандат

Лупи издига Радев за втори мандат - Tribune.bg
Снимка:

Движение „ЗАЕДНО за промяна” инициира подписка за издигането на Румен Радев за втори мандат за президент на Република България. Великото събитие започва всеки момент в пресцентъра на БТА в София.

Зад „ЗАЕДНО за промяна стои добре познато лице Александър Томов – Лупи.

Обвиняван за краха на легендарния футболен отбор ЦСКА и за фалита на металургичния гигант „Кремиковци”, Александър Томов от миналата година е протестър.

Бившият политик излезе на площада през лятото в битката си за по-добър живот и светло бъдеще. Тогава Лупи призова за революция и застана явно за Румен Радев.

Искам да ви кажа, че от всички президенти, двама са заемали категорична позиция, когато това се е налагало. Първият беше д-р Желев, той остана в историята като човек, който даде зелена светлина на демокрацията. Мъжеството миналата година на Радев дава правото да кажа, че той е естествен лидер на промяната. В политиката е много важно е да се виждат големите неща. Вероятно на дребно ще намерите десетки проблеми”, похвали Радев той.



Последвайте ни в Google News

 

Коментари (19)

50лв+ НАЙ НЕ КОРУМПИРАНИЯТ МУШМОРОК ПРЕДЛАГА ЕДИН " БУРАТ" ЗА ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!
28.01.2021 12:51 / Отговор
ФИЛИП ГЕОРГИЕВ ЗНАМ, ЧЕ ВИ СЕ ИСКА ФЕКАЛНО ПРОИЗВЕДЕНИЕ КАТО ПЛЕВНЕЛИЕВ, НО НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ. ОТ ТУК НАТАТЪК СВИКВАЙТЕ С ПОЛАГАЩОТО ВИ СЕ МЯСТО. АТО В ПОМИЙНАТА ЯМА НА ИСТОРИЯТА.
29.01.2021 08:52
кесо Как ли се чувства Румбата след оказаната му "висока чест" да бъде издигнат за втори президентски мандат точно от Лупи. В случая дори не върви да каже, че това е поредната провокация на Борисов щот сам канеше Лупи на гости в кабинета. С това Лупи нанесе удар под пояса на Румбата какъвто той едва ли е очаквал. Умее ги Лупи тези "изненади" отзад, а съответният потърпевш /в случая Румбата/ трябва да се усмихва и щастливо да "благодари" за тази "неочаквана чест".
28.01.2021 12:57 / Отговор
Татулова На мен много ми прилича на Радан и издигането на Плевнелиев за втори мандат, без дори да го попита!! Разбира се, че преките аналогии водят до големи простотии и никога не е късно да станеш за резил, но аз все едно виждам Радан и Гнома преди 5 години!
28.01.2021 14:08
Бай Гроздан Е, сега вече няма начин да не го преизберат Рундьо Рундев! Вторият мандат му е в кърпа вързан! Ха, честито! Ще ме умори тоя Лупи, брей - от смях!
28.01.2021 16:50
Тартаковер Браво, бе "кесо", разсмя ме твоя коментар, поздравления! Нямах намерение да пиша, само изчетох еднаквите скучни и простовати коментари, но твоя определено е точен. От мен имаш три пъти + !
28.01.2021 18:07
Анастас #

Лупи издига кандидадтурата а ...

Малоумния Костовашки Дебилитет => гласува отново в несвяст за Радев !!

- 'Ко ньйеее ??!!!

(припомнително)
28.01.2021 13:02 / Отговор
Хехехе, другарю... Корупцията вика долу корупцията!
28.01.2021 13:33 / Отговор
Браво искам да участвам в подписката.
28.01.2021 14:26 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати