Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Малеева за номер 11: Борисов каза, че сме тулупи и ставаме в 11

Политика

Малеева за номер 11: Борисов каза, че сме тулупи и ставаме в 11

Малеева за номер 11: Борисов каза, че сме тулупи и ставаме в 11 - Tribune.bg
Снимка:

Мануела Малеева си хареса числото 11, с което коалицията „Демократична България“ се явява на изборите.

Жребият определи номерата на партиите и коалициите за изборите

„Бойко Борисов се беше изказал за нас тулупите, че сме ставали в 11ч. и че никаква работа не сме вършили. Отдавна сме будни. На изборите с номер 11“, търси символиката бившата тенисистка.

ФейсбукФейсбук


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Мануелче, наистина ли си толкова грозна или само така си изглеждаш?!
03.03.2021 09:35 / Отговор
МАНУЕЛА, УЧИ СЕ ОТ КАТЯ...... ПО-ВЪЗПИТАНА Е ОТ ТЕБ...... ..
А КОГА ЩЕ КОМЕНТИРАШ КОМУНИСТА-РУМЕН РАДЕВ..... НАЛИ ФАМИЛИЯТА ВИ Е МНОГО ПОСТРАДАЛА ОТ БСП /БКП?
03.03.2021 11:23
Мина Ей , две цифри не могат да кажат, без да намесят името на Борисов.Представям си кампанията им оттук нататък . Всяка партия,която се бори да управлява ,трябва ясно да каже какво би направила по-добре от сегашните и как. А ние ще изберем.
03.03.2021 09:52 / Отговор
:) Твоята крадлива съветска мутра Борисов от 2001 година та чак до ден днешен е постоянно в медиите от сутрин до вечер, а от 11 години краде с шайката си и кукловодите му Пеевски и Доган и е основен виновник реформи в страната да не се случват и да затъваме във все по-голямото блато на бедността, корупцията, медиина цензура и т.н. И такива като теб, ще си загубят службичката, ако не възхваляват вожда и на гласуват за него. Нядавам се , сега разбираш, защо се споменава Боко често, но споко, медиите завладени от него ,няма да допуснат да се чуват критички приказки към Бащицата.
03.03.2021 10:32
Киро Бизона @:), ако имаш доказателства, че тази „съветска мутра Борисов“ от „11 години краде с шайката си“, какво чакаш, та не сезираш Лаура Кьовеши, ИНТЕРПОЛ, Европол, ЦРУ, НАТО, Съюза на пчеларите и арменския поп – Бабичкян Посран? Каже бре, цървул гурелив с вид, харизма и интелект на недоклатен припадничав борсук? Какво се пенявиш като селски сапун, ти нали няма да си загубиш службичката? Аз пък казвам, че са те шибали осем марокански манафи, а халката ти е станала като кюнец на пернишка печка, ама като нямам доказателства, си оставам само с казването! Айде чиба, сополив пръдльо малоумен!
03.03.2021 11:26
ИБАЧО До сега никой нищо не е направи за държавата!Всичко това щеше да се случи и при самоуправление! Това е развитие на света и ние сме част от него.Имената да оставят историята да покаже!
03.03.2021 10:03 / Отговор
Мимето Е, щом дъщерята на една гранд далавераджийка се е припознала в думата тулуп, какво друго ни остава освен да се съгласим и да приветстваме подсъзнанието, от което нищо не може да се скрие!
03.03.2021 10:10 / Отговор
Това си можете. Малеева, да ти припомним ли ти какво си приказвала за Борисов, а? Напечатано е.
С мкого елементарен, даже просташки, и реваншистки лозунг тръгваш да печелиш сърцата на избирателите в борбата за власт.
03.03.2021 10:18 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети