Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Малина Едрева: Демократична България използват информационната платформа на София за личен пиар

Политика

Малина Едрева: Демократична България използват информационната платформа на София за личен пиар

Малина Едрева: Демократична България използват информационната платформа на София за личен пиар - Tribune.bg
Снимка:

„Винаги съм имала нетърпимост към политиканстването в съчетание с пиар акции заради самите акции. Поредната демонстрация на подобно политиканстване беше отправена от „Демократична България“ по повод изцяло нов проект за града ни – платформата „Ти си София“. Това се посочва в изказване на Малина Едрева, председател на Комисията по култура и образование към Столичния общински съвет.

Всеки бизнес или културен оператор ще може да представи себе си в града, и то безплатно в платформата, посочва Едрева.

„Зад тази платформа стоят усилията и желанията на много хора от различни групи на нашето общество. В тези дни на криза и възстановяване след нея, тя е възможност за бизнеса и културата, които са най-силно засегнати от извънредната ситуация. Изтърпях, заедно с колегите от останалите политически групи, които са и съвносители на доклада за старта на платформата, цялата риторика на ДБ в познатия стил: „всичко и всички са лоши, непрофесионалисти и харчат нашите пари, само ние разбираме и тук това е нещо, което не е .. ние знаем как и сме най-добрите“, ядосва се общинарката.

Върхът на политиканстването обаче бил, че след дебат на сесия на СОС по темата, прочетола, че от ДБ предлагали да направят проекта по платформата без пари.

„И приех. Потърсих ги веднага и отправих покана за среща, за да обсъдим конкретен план за действие по работа, която партията заявява, че ще свърши срещу 0 лева. Отговор няма и до днес. Едно е да се тупаш в гърдите гръмко, че ще работиш безплатно. Друго е да го направиш! Но честно казано нямам желание да мълча докато някой симулира, че работи! И впрочем, накрая благодаря ДБ. От цялото им безсмислено говорене има нещо хубаво – платформата „Ти си София“ няма да има нужда от реклама! Направиха я безплатно!“, пише Едрева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Христо Трябва повече да се казва, че Демократична България упражняват едно безсмислено говорене, защото това е точно така.
07.05.2020 20:51 / Отговор
Иво Каква е тази "'демократична"' България!?За мен това си е друго лице на самопровъзгласилия се антикомунист др.и.костов!Др.костов който с др.нинова, част от дпс, и ченгета от дс разграбиха България!
08.05.2020 10:15
Miro Абсолютно всекидневно празнословие, подкрепено с редица несъгласувани предложение от ДБ!
08.05.2020 12:36 / Отговор
Силвия С. Те като цяло си правят личен пиар от всичко, ама не им се получава много, много, щото вече никой не им се връзва на тъпотиите.
08.05.2020 13:51 / Отговор
Марто Партията на олигарха Иво Прокопиев - "Демократична България" винаги се е отличавала с нищоправене и нищоказване! Това са провалени политици от други партии, които са събрани в нова политическа формация, която обаче вече години наред не може да влезе в Народното събрание!
08.05.2020 15:27 / Отговор
Васил Мечтата на Демократична България е да присвояват и ето, че пак не се въздържат.
08.05.2020 20:23 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати