Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Малинов не се чувствал шпионин, Решетников и Малофеев били „приятели, съратници“

Политика

Малинов не се чувствал шпионин, Решетников и Малофеев били „приятели, съратници“

Малинов не се чувствал шпионин, Решетников и Малофеев били приятели, съратници - Tribune.bg
Снимка:

„Аз не виждам русофилски сили нито в този парламент, нито в следващия“, заяви пред БТВ обвиненият в шпионаж председател на движение „Русофили“ Николай Малинов. Той е начело и на партия „Възраждане на Отечеството“.

Малинов не се чувствал шпионин – нямал достъп до секретна информация, а и не смята, че е имало нещо нередно в пускането му от съда до Русия за получаване на награда от лично от Владимир Путин.

„И прокурорът може да ме пусне, и съдът може да ме пусне. Миналият петък прокуратурата ми отказа, имам покана от „Единна Русия“ да подпишем договор за сътрудничество. Искам да ме пуснат за 5 дена, да отида да се видя с ръководството на управляващата партия в Русия“, разказа Малинов.

Лидерът на „Русофили“ посочи, че Леонид Решетников и Константин Малофеев, освен лица със забранен достъп до България, са и „приятели, съратници, единомишленици, с които продължавам да имам постоянни контакти и връзка – по телефона, за съжаление“.

В програмата на политическата сила е записано, че България е по-силна заедно с Русия, а според Малинов това е вярно и за цяла Европа, която трябва да замени ЕС и НАТО със силната държава, християнството и традиционните ценности.

„За да бъдеш българин, трябва да говориш на български, трябва да пишеш на кирилица и да си част от разбирането на традиционните ценности за род, семейство, родина, държава, които удържат определени правила от нашия Господ Исус Христос или от Аллах при мюсюлманите. В традиционните религии, това са традиционните ценности. За да може славянобългарската критична маса в България да е достатъчно много, на нас е нужен съюзник от нашата група славянска, който говори на близък език, който пише на нашата кирилица, който изповядва тези традиционни ценности“, коментира той.

Според него Русия се бори с пореден опит на Запада да бъде унищожена през сриване на популярността на Владимир Путин.

Какъв е случаят на Алексей Навални?

„Той е в същата ситуация като мен. Той има своите права по закон и по тези права е трябвало да изпълни определени ангажименти към съдебната система, които не ги е изпълнил. Ние с вас не можем да призоваваме някой да нарушава закона. Това е все едно аз да изляза без разрешение, да се върна и вие да излезете да митингувате в моя подкрепа“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (12)

Гледах дебелоокото говедо при др. Ризова ! Дори тя по едно време се смути и изчерви от приказките му ! В един момент дори оприличи собствената си партия едва ли не с ГЕРБ защото и Борисов искал дружба между всички народи , които са закърмени с ценности / да не изброявам / , но наблегна , че са ЗАКЪРМЕНИ с ПРАВОСЛАВИЕ , като ПУТИН / а не с комунизъм / ! Само разстрел за такива или по-добре бавна и мъчителна агония!
26.01.2021 20:43 / Отговор
Тартаковер Колко лесно е за простака да покаже примитивизма и клошарския си речник пред обществото. Ако има власт, ще го покаже пред цялата държава, както го прави гуруто му Дебелия Боко. Ако има повече власт, ще го манифестира и пред целия свят. За радост, остава само в кочината си, да псува и изсипва словесни екскременти, след поредната мастика, или казанджийска ракия...
А Малинов гледах също. Високоинтелигентен мъж, с добри ораторски умения, пред него Ризова беше като ученичка пред професор. Въпреки че заради политическата коректност на предаването "беше длъжна" да го прекъсва, но го правеше твърде неумело и неестествено.
26.01.2021 21:20
Таракане, Винаги си е прозирала твоята продажност, но от време на време червените ви задници лъсват с пълния си блясък! Всичките ви "високо интелектуални" "просветления" са най-обикновени лайна,обвити в целуфан! Има и хубава страна...че всички рубладжийски и продажни плъхове ще излязат на повърхността ,да ги видят всички! "Русофил" стана синоним на сервилност , раболепие,и навеждане за жълти копейки!
26.01.2021 21:37
кесо Много "невъзпитано" е да наричаме руския шпионин Малинов руски шпионин. Думата шпионин има негативно звучене затова като възпитани хора нека да наричаме таварищ Малинов руски разузнавач. Сигур много шъ са зарадва щот това навява на Щирлиц, Ким Филби, "Подвига на разузнавача". И веке никакъв шпионин, само руски разузнавач. Честито на руския разузнавач Малинов.
26.01.2021 21:22 / Отговор
Z Добро предложение, но за да не стане объркване, че Малинов не е руснак (за съжаление, лицето има българско гражданство) е добре да добавим и уточняващата думичка "предател". Така предлагам пълното обръщение към този нещастник да бъде - ръският разузнавач и предател Малинов. Да са му честити новите титли и да пожъне каквото е посял.
26.01.2021 22:45
надявам се Един Навалин ще дойде добре и на нас да изрине кочината ГЕРБ-БСП-ДПС-ОП-Воля и съветската мутра Борисов.
26.01.2021 21:42 / Отговор
Надай се! Ало, дебейци, ми кВо чакахте досега и не си отгледахте сами един Навални? Все друг да ви свърши работата. Апропо, между Навални (особено визуално-интелектуално) и Хр. Иванов няма нищо общо.
26.01.2021 22:06
До "надай се"... Не им се връзвай, меките китки гледат на Навални по друг начин, и чакат да дойде месията и да ги "удовлетвори"!
26.01.2021 22:17
до същия от кочината Невалин искал руският чирак, да си лекуват с колегите отслабващите мозъчни функции. Няма да ви помогне, вашето е душевна болест.
26.01.2021 22:19
Присъединявам се към първия коментар. Най-абсурдната държава сме. Някакви дето трябва да са минимум в затвора са всеки ден по телевизиите.
26.01.2021 22:10 / Отговор
Игнорирайте смехотворните клонинги на Матросов! Убий тракториста с мълчание!
27.01.2021 09:27 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети