Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Малкото протестиращи в с. Мрамор: Кметът от БСП ни организира

Политика

Малкото протестиращи в с. Мрамор: Кметът от БСП ни организира

Малкото протестиращи в с. Мрамор: Кметът от БСП ни организира - Tribune.bg
Снимка:

Протестиращите дори нямали прасета

За малоброен протест в софийското село Мрамор срещу заповедта за унищожаване на прасета в селото, съобщава БНР.

Няколкото мъже, които се появиха на площада на селото, твърдят, че вече нямат прасета, защото са ги заклали в изпълнение на заповедта за санитарната зона. В района няма огнища на африканска чума, но селото попада в санитарната зона около свинефермата в Петърч и се налага избиване на животните - като превантивна мярка.

Протестиращите се въздържаха от коментари. Неофициално обаче заявиха пред репортер на "Хоризонт", че кметът на селото е от БСП и организацията на протеста е негова инициатива.

Сред хората, дошли да протестират се разпознават и лица, които участваха в миналогодишните протести по време на чумата по дребните преживни животни в Ямболско, и които се включват в протести и срещу Истанбулската конвенция, и срещу Стратегията за детето.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Добромир Атанасов Служител съм в район Връбница. Лично аз препратих заповедта до кмета на село Мрамор за доброволно унищожаване на прасета. В петък се обадих на кмета който ме увери, че всички прасета в селото са унищожени.
04.08.2019 12:41 / Отговор
КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ СТРАХЛИВ АНОНИМЕН ГЕйРБАВ ДРоГАРЮ, КМЕТА КАЗА.... ЕБ*ЕТЕ СИ МАЙКАТА ...СВИНКИТЕ ШЕ ЖИВЕЯТ... А НА ВАС ГЕйРБАВИТЕ
ВИ ДАВА КАКВОТО СИ ИСКА..
04.08.2019 20:29
Петронии Когато става на въпрос за вършене на подмолна дейност и мърсотия царете на тези неща са БСП. Явно, че премиера Борисов добре се е научил от учителите си от БКП ДС и БСП, както и присудружната партия ДПС, колкото и да крият и задкулисно да работят,нито БСП, нито Борисов могат без ДПС-стратегчески партньори на Кремъл. Единственият който успешно работи без ДПС бе Иван Костов, затова го отстраниха с помощта на царя Симеон. Тъжно, но факт политическият дневен ред се пише в руското посолство, а не в България. Проклятието на България е Ахмед Доган, думи на Иван Костов.
06.08.2019 14:48 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати