Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манев: БСП нямат държавническо отношение към страната си, вълнуват се само от властта

Политика

Манев: БСП нямат държавническо отношение към страната си, вълнуват се само от властта

Манев: БСП нямат държавническо отношение към страната си, вълнуват се само от властта - Tribune.bg
Снимка:

Европа, евроизборите и евродепутатите са важни за всеки дом, категоричен е депутатът от ГЕРБ

„Когато председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов говори за избори, е добре нашите опоненти внимателно да слушат.“ Това заяви депутатът от ГЕРБ Маноил Манев, който коментира предстоящите евроизбори пред "Денят ON AIR". По-рано Цветанов даде заявка за седем евродепутата. Манев изрази увереност в думите му.

Депутатът не вижда челен сблъсък между ГЕБР и БСП. „Едната страна е ГЕРБ, която обяснява и ще стига до всеки гражданин с ясни и точни послания. Хората трябва да разберат, че Европа, евроизборите и евродепутатите са важни за всеки дом, за всяко училище, всяка болница. Това зависи от нашите евродепутати и развитието на Европа. От другата страна какво имаме? Питам всеки зрител- Някой сеща ли се какви са в момента посланията на БСП? Нито едно. Имало някаква „Визия за България“, която още се работела. До там. Челен сблъсък с популизма няма“, категоричен беше Манев.

Той коментира и думите на премиера Бойко Борисов пред актива на партията. „Прав е премиерът. Трябва да се показва и казва какво е свършила ГЕРБ, да се отговаря на тези приказки на провалени политици“, каза депутатът.

„40 години магистрала нямаше, сега има. Искаме да направим магистрала „Хемус“. БСП скочи- няма да правите, имаме съмнения. Какво означава това? Означава, че нямаш абсолютно никакво държавническо отношение към страната си! Да се вълнуваш само от властта! “, възмути се Манев.

Той отчете и това, че вече трети депутат от БСП е с повдигнато обвинение, като визира Елена Йончева, която беше обвинена за изпиране на 333 000 евро, добити чрез източване на КТБ. „Да подчертая няма разследване, има повдигнати обвинения. Не говорим за журналист. От момента, в които тя е влязла в парламента е политик, депутат. Всеки политик трябва да носи морална отговорност“, подчерта той.

Манев коментира и спецакцията срещу полицаи в столичното четвърто районно управление на МВР. Бяха задържани петима служители. "Новото ръководство на МВР, следвайки процедури, влиза в службата, арестува хората, които са там и са извършвали престъпления и ги предава на прокуратурата, тя проверява събраните доказателства и решава да повдигне или да не повдигне обвинение. Това е работата на държавата", обясни Манев. Според него тези акции са знак за присъствието на държавата, борбата с корупцията и реално свършени неща. Той коментира, че системата на МВР най-накрая е получила баланс в политическото и професионалното си ръководство и това ще доведе до добри резултати.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети