Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манфред Вебер: Искаме надежден партньор като ГЕРБ

Политика

Манфред Вебер: Искаме надежден партньор като ГЕРБ

Манфред Вебер: Искаме надежден партньор като ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

Най-голямата политическа сила е показала отговорност, категоричен е председателят на Групата на ЕНП

Искаме надежден партньор като ГЕРБ, с Борисов можем да работим за доброто на страната, коментира председателят на Групата на ЕНП Манфред Вебер във видеообръщение към участниците в дискусията „България след ковид – възстановяване и развитие“, инициирана от евродепутата от ГЕРБ-СДС Ева Майдел. Той изрази надежда, че България ще може скоро да излезете от политическата криза и да има стабилно правителството.

„ГЕРБ е партията, която може да проведе с Бойко Борисов лидерството за страната“, отбеляза председателят на Групата на ЕНП. По думите му това е проличало и след изборите на 4 април, когато само ГЕРБ са били готови да съставят правителство.

„Най-голямата политическа сила е показала отговорност, категоричен е Вебер.

В началото на дискусията Ева Майдел отбеляза, че у нас вземат връх политическите боричкания. Според нея ГЕРБ показва на хората, че може да предложи възможности за развитие, а политическите заклинания звучат интересно и зрелищно в медиите, но те не са от полза на гражданите. Евродепутатът настоя, че българските граждани се нуждаят от ясна перспектива за възстановяване от кризата.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети