Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мангъров: Аз съм никой, АБВ нямат шансове

Политика

Мангъров: Аз съм никой, АБВ нямат шансове

Мангъров: Аз съм никой, АБВ нямат шансове - Tribune.bg
Снимка:

Ако исках да съм депутат, щях да играя „на сигурно“ с ГЕРБ, БСП или ДПС

Доц. Атанас Мангъров заяви, че шансовете на АБВ да влезе в парламента са малки, т.е. ако той е искал да влезе в парламента, е щял да играе „на сигурно“ и да бъде кандидат на ГЕРБ, ДПС или БСП.

Мангъров обясни, че се е съгласил да се кандидатира от гражданската квота на АБВ, защото в момента вредите, които се нанасят, са много големи и не вижда друг начин, по който това може да спре.

„Аз съм никой… В АБВ е пусто, там няма никой друг, само съмишленици за коронавируса. Опитвам се, доколкото ми е възможно по този начин да се опитам да променя нещата“.

 Той подчерта още, че не е ляв и ако баща му научи, че е с лява партия, щял да се обърне в гроба.

„Аз съм доктор, но в политиката има всякакви – инженери, учители, лекари, т.е. медицината е част от нашия живот, а нашият живот е свързан с политиката, няма как да се опитваш да промени нещо, без да влезеш там по някакъв начин“, обясни Мангъров.

Това е просто вирус, той ще изчезне тогава, когато мине през процент от хората на цялото земно кълбо и в частност на нашата страна, коментира Мангъров по отношение на коронавируса.

„Не съм се ваксинирал, аз имам антитела, аз съм изкарал тази инфекция. Който ви казва, че имунитетът е до известно време, значи нищо не разбира. Естествената инфекция е с много по-голяма мощ и пълнота, отколкото изкуствената. Аз за себе си съм спокоен, влизам при болните от КОВИД с обикновена изолационна престилка, аз маска не нося“, допълни Мангъров за коронавируса.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (12)

Този смешник продължава! ...
28.01.2021 20:41 / Отговор
Достатъчно някой си за да си наказателно отговорен. Жалко човече въздигнато от овцете и троловете във фалшив месия.
28.01.2021 21:11 / Отговор
и още нещо Странно е, че баща му ще се обърне в гроба заради партията, в която е влязъл, а не заради това, че съзнателно заради партийни интереси и в качеството си на лекар е въвел в заблуждение хиляди хора и е причинил тяхната смърт.
28.01.2021 21:42 / Отговор
Що за глупотевини всеки човек е смъртен, виновен, от къде накъде? Прости и злобни коментиращи. Всички политици се юрнаха да пращат в Ухан самолети, и после лекарите виновни. Ако бяха затворили всички граници още в началото, нямаше да има пандемия.
28.01.2021 22:14
аха Абе помниш ли, че още в самото начало мангъров и, р.радев отричаха в България да върлува Covid-19!И не само те казваха и, твърдяха това!Още бсп на радев играеха много голяма контра и упорито заявяваха, че у нас няма Коронавирус, помниш ли!А помниш ли, че малко по-късно като блокираха границите и, градовете какъв Вой те надигнаха!Помниш ли ги тези неща!А когато нинова влезе във ВМА на Мутафчийски когото те осраха и му се подиграваха, чак тогава тя и президента и млъкнаха!Сега всички седнали акъли да раздават, нещо което го нямат по рождение!
29.01.2021 08:27
до "глупотевините" не замазвай лъжлив трол. Не са виновни лекарите, лекарите са герои. Виновен е този изкукал продажник и още трима - четирима полухора, които рискуваха живота населението и на колегите си лекари. Виновни са наемниците - тролове като теб, който изпържиха мозъците на обърканото невежо стадо, че епидемията е измислица на правителството и на американските империалисти. Това беше политическа поръчка. Трябва да си понесете отговорността.
29.01.2021 08:57
коментар Мънгъра все пак се е посетил, че е Никой!Ама той никога не е и бил някой!
29.01.2021 08:16 / Отговор
чичото "Мама каза, че баща ми ще се обърне в гроба ако се хвана с лява партия!"- цитата е от споделено от Мангъров преди време!!! Тоя смешник стана знаме на АБВ..... плю на баща си!
29.01.2021 09:48 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети