Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мангъров по бТВ: Със своето образование днес Цветанов в най-добрия случай трябваше да е директор на спортно училище

Политика

Мангъров по бТВ: Със своето образование днес Цветанов в най-добрия случай трябваше да е директор на спортно училище

Мангъров по бТВ: Със своето образование днес Цветанов в най-добрия случай трябваше да е директор на спортно училище - Tribune.bg
Снимка:

Доц. Атанас Мангъров в пряк сблъсък с Цветан Цветанов по бТВ. Провокира го въпрос от Татяна Дончева, която реши да попита доцента дали обича политици, които не просто пускат отпред пиар експертите, а се крият зад тях. Тогава Мангъров изригна като се обърна към председателя на „Републиканци за България“: „Казано е гледай в корена. Той през 87 година е назначен за шофьор в 7-мо главно управление, защото е завършил спортно училище. И е назначен за шофьор в изчислителния център на МВР. 5 години по-късно г-н Цветанов завършва ВИФ и става учител, а 9 години след това полковник в МВР и после министър. Може ли човек с тази основа да бъде такъв. В най-добрия случай може да бъде директор на спортно училище“, категочен беше доцентът. 

Цветанов опита да се защити като заяви, че няма книжка и няма как да бъде шофьор. Мангъров обаче допълни: „Хора като вас не чуват какво им се говори!“.

Иначе Мангъров отново обясни, че трябва да се сложи ред с епидемичната криза и разкритикува решението всеки регион да взима самостоятелни решения. Кандидатът на АБВ допълни, че ваксините ще решат кризата, стигало да ги има. „Ние сме суверенна страна, нищо че сме в ЕС. Ако искахме да вкараме ваксини, щяхме да го направим, както други страни“, смята той.

Доцентът определи мерките като безсмислени и заяви, че трябвало да се премахнат. Като пример за успешно справяне с COVID кризата посочи щатите Тексас и Уайоминг. Мангъров отново каза, че мерките трябва да се отменят и всичко да се отвори.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати