Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Мангъров: Не съм се натискал да съм политическо лице

Политика

Мангъров: Не съм се натискал да съм политическо лице

Мангъров: Не съм се натискал да съм политическо лице - Tribune.bg
Снимка:

Според него не е правилно АБВ да бъде в коалиция с БСП, те ще оберат всичките негативи

Ако човек има стабилен гръб, може да прави каквото си иска, докато не го хванат, коментира по повод скандалите в болница „Лозенец“ доц. Атанас Мангъров пред Нова тв. Той призна, че не е запознат с детайлите.

„Проф. Любомир Спасов беше мой студент. Мечтата на всеки шеф на държавна болница е да се държи като шеф на частна такава. Контрол няма“, уточнява доц. Мангъров във връзка с изнесеното за нерегламентирани трансплантации в болницата. Специалистът потвърди позицията си за оперативния щаб за коронавируса/НОЩ/.

 Не съм получавал покана за участие в листите на АБВ, поясни доц. Мангъров . В предишните избори, които се проведоха на 4 април, той беше кандидат за депутат от тази формация.

„Никога не съм се натискал да бъда политическо лице. Тогава влязох в листите на АБВ, защото ме поканиха. Споделяхме сходни виждания“,   заяви Мангъров.   

Според него е грешка АБВ да бъде в коалиция с БСП, защото ще оберат всички негативи. Той коментира и трябва ли да се създаде нов оперативен щаб.

„Винаги съм казвал, че от този щаб няма нужда. Създаваше се ненужна паника. Случаите намаляват, защото една сериозна част от населението се е срещнало вече с вируса“, поясни доцентът.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати