Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манипулация: Роми пред банкомат бяха представени като членове на ВМРО

Политика

Манипулация: Роми пред банкомат бяха представени като членове на ВМРО

Манипулация: Роми пред банкомат бяха представени като членове на ВМРО - Tribune.bg
Снимка:

Снимка на група роми пред офис на ВМРО в Ямбол се разпространява в социалните мрежи. Внушението – станали са симпатизанти на партията.

„Представители на циганския етнос, които чакат да получат помощи пред офиса на Райфайзенбанк, са манипулативно представени, че идват в клуба на ВМРО, намиращ се непосредствено до банката. Едва ли някой от гражданите на Ямбол не е наясно, че няколко пъти в месеца пред банкоматите на всички банки в града се образуват огромни опашки и струпвания на малцинствени групи, които чакат да получат детски надбавки, обезщетения от борсата или други помощи. Това, което трябва да се прекрати, е порочната практика да се получава всякакъв вид социално подпомагане от държавата от едни и същи лица“, обяснява във Фейсбук депутатката Мария Цветкова.

ВМРО от години се бори срещу социалния паразитизъм и несправедливостта безработните и практикуващите професията „майка“ да получават по-големи доходи от работещите граждани, подчертава тя.

„Затова ВМРО настоява всеки да има право само на един вид социално подпомагане. Черният пиар и ударите под кръста започнаха. Целта на наши „опоненти“ да ни дискредитират не е изпълнена. За нас от ВМРО изборите са състезание на идеи и програми за подобряване живота на гражданите, а не провокации и манипулации. Ние от ВМРО оставаме верни на стила си да водим позитивна предизборна кампания, както и на целта идеите ни да бъдат оценени от максимален брой граждани. Освен прекратяване на привилегиите за всички, които живеят на гърба на останалите, ВМРО води битка и с фалшивите новини, които са бич за нашето общество. Доказали сме, че изпълняваме предизборните си обещания. Защото за нас България е над всичко!“, пише още тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Йордан67 Манипулация е. ВМРО пари НЕ ДАВА ! ВМРО пари ВЗЕМА !
17.03.2021 21:12 / Отговор
Данчо, ти мангал ли си бе? .
17.03.2021 21:52
Йордан67 Мангал съм бе бате. Затуй знам, че тез нищо не дават. Дава само бат"Бойко, затуй гласуваме за него и пак шъ сми с него.
17.03.2021 22:01
Олео Аааъъъ и кака кури дава и ръданчу с ицу лудкаръ давът и зъ туй ас шъ глъсувам зъ тях.Ъмъ тя и кака маямъта и тя дава ъ чи можи и за неъ дъ гласувъм.Ромчи да си тес гудини въ ей.
18.03.2021 11:38
firebg пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/
18.03.2021 07:52 / Отговор
Бочо Тази статия няма автор, така че - ВМРО си противричи със себе си тъй кято на няколко места има кандидати от малцинствени групи, което ви прави фалшива новина. Както и това че не познавате националната политика на собствената си партия. Политиката изглежа е гласове да идват откдъде капе.
18.03.2021 23:25 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати