Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Маноил Манев: ГЕРБ не се притеснява от парламентарна ревизия

Политика

Маноил Манев: ГЕРБ не се притеснява от парламентарна ревизия

Маноил Манев: ГЕРБ не се притеснява от парламентарна ревизия - Tribune.bg
Снимка:

Планът за възстановяване и развитие ще бъде внесен в парламента, премиерът се е разпоредил за това, „но защо се стигна до това разпореждане, нали всичко създадено от ГЕРБ е лошо“, каза пред bTV депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.

„Не се притеснявам от ревизия на кабинета. Напротив, ще направим ревизия. Продължава да се изключва, че като се прави ревизия с парламентарна комисия, вътре ще има някой, който не участва. Няма такова нещо. Парламентарната комисия се съставя от всички парламентарно представени партии. Тази комисия ще направи ревизия. С удоволствие ще направим ревизия на много неща, които са се случвали“, заяви депутатът Маноил Манев.

По неговите думи ГЕРБ не се чувства в изолация заради „някакво антиГЕРБ мнозинство на забравени лица“, „партията има ангажимент към хората, които са ни подкрепили“ и „не може да бъде срещу българския народ“, а останалото „са математически изчисления между партийни централи“.

Според депутата от ГЕРБ изборът на Ива Митева за председател на Народното събрание е нарушение на „парламентарните принципи и традиции“, според които начело на парламента трябва да е представител на партията с най-много народни представители.

Манев смята, че отсъствието на Бойко Борисов от първото заседание на парламента е било разбираемо предвид „уличния език“ в пленарната зала: „И аз бих си спестил тази гнус“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ГЕРБ

Коментари (3)

поредната калинка Този е много прост и злобен милиционер. Направо ми стана неудобно да го гледам, типичен представител на шайката ГЕРБ.
16.04.2021 09:19 / Отговор
САМО БЪЛГАРИ, КАТО МАНЕВ ТРЯБВА ДА СПРАТ РАЗВИЛНЯЛИТЕ СЕ РУСКИ АГЕНТИ.. .
КАТО:БАБИКЯН, МАНОЛОВА, ХАДЖИГЕНОВ, КАПОН,РАДЕВ......РУСКИ ХИБРИДИ.....
16.04.2021 10:03
ха-ха-ха Милиционерска калинка срещу протестърски гризачи, чалгаджийски кърлежи и социал-либерални влечуги! Яко, а?
16.04.2021 09:34 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати