Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Маноил Манев: Минаваме през кризи, но ги решаваме

Политика

Маноил Манев: Минаваме през кризи, но ги решаваме

Маноил Манев: Минаваме през кризи, но ги решаваме - Tribune.bg
Снимка:

Може да се направи едно шоу на кибиците, коментира той поведението на опозицията

Минаваме през кризи, но ги решаваме. Дай боже и с пандемията да отшумят нещата, да не се повтаря. Но всички мерки, които се взеха, и при тази и при пернишката криза, ние ги решаваме, защото премиерът слуша хората. Това заяви пред БНТ депутатът от парламентарната група на ГЕРБ Маноил Манев.

Той уточни, че вярва изключително много на премиера Борисов и на неговата визия, защото винаги когато е казвал нещо, то се е случвало след това. "Ние правим, и господин Борисов го е казвал много пъти и навсякъде, политика за българския гражданин. Понякога с цената на много врагове, но това е силната държава, това е силният политик – да можеш да излезеш и да удариш по масата", коментира депутатът.

Според него изключително трудно е да оборваш всички глупости, които говори опозицията. „Последните седмици си мисля, че може да се направи едно шоу на кибиците. Вадим най-сладкодумните хора от опозицията, пращаме ги по студията, и тая стара думичка кибик – този, който стои отстрани или не може да играе шах и табла, обаче дава акъл, или никога не е играл, само е гледал как се прави, или пък никой не иска да играе с него, защото не става за това“, коментира той.

Според Манев правителството е направило всичко за своите граждани. „Лесно е да даваш акъл. Начело с президента, с най-сладкодумните от опозицията само да казваш и да сочиш някакви неща, които няма да се случат. Няма значение, сега като ги кажем, хората ще ги чуят, ще обърнат внимание на нашите сладкодумни приказки. Това е редовно“, заяви Манев.

Депутатът коментира и темата за ударите на олигарсите. Той беше категоричен, че тръгнеш ли да го решаваш този проблем, вълната срещу теб няма как да ти се размине. "Става въпрос за едни хора с милиони, с финансов потенциал, с различно мислене от нормалното. Е, няма как да не ти отговорят. И ти я правиш тази крачка. Да излезеш на този фронт – това всъщност е държавническото отношение", допълни Манев.

За Цветан Цветанов депутатът от ГЕРБ беше лаконичен: „Той казваше и казва, че политиката е дълго бягане. Това е негова теза. Аз ще кажа нещо като лично мнение – в спорта и в средните бягания, които са неговата страст, не е много важно как стартираш, важното е изобщо да финишираш. Политически проекти ще се роят. Нека да се роят. ГЕРБ е обединен. ГЕРБ прави политика за хората и това всъщност е силата на ГЕРБ.“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети