Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Маноил Манев: Президентът говори неща, които нямат общо с действителността

Политика

Маноил Манев: Президентът говори неща, които нямат общо с действителността

Маноил Манев: Президентът говори неща, които нямат общо с действителността - Tribune.bg
Снимка:

Докато президентът говори, премиерът е на мястото, където се работи за решаване на кризата в Перник, посочи депутатът на ГЕРБ

Президентът на страната ни излиза и говори неща, които нямат нищо общо с действителността, каза пред БНТ депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.

„Президентът използва популизъм. Излизаш и казваш всичко е зле, аз съм спасител, отказвам да давам доверие, излизайте на улицата, сега чакам да го видя на площада, ще излезе ли, ще поведе ли въстанието“, заяви още той.

Манев подчерта, че в това време премиерът е на мястото, където се полагат тръби, за да се реши проблемът с водата в Перник.

 „Показателно е - един работи, един прави нещо, помага да се случат нещата, които 70 години не са правени. Другият си излиза и ролята на президента е много хубава - там можеш да си говориш, ама никой не те пита какво си направил. Въпросът е да си говориш“, заяви Манев.

Депутатът попита и какво е направил в последните три години.

„Как президентът я разбра тази криза, ако правителството не вършеше работата си по тази криза. Когато има реална работа на прокуратура, на правителство, на хора, на кмета на Перник, който не е от ГЕРБ, не е от управляващата коалиция, когато работиш си лош“, посочи още Манев.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Румен Радев

Коментари (2)

Манев на луната Ей, господинчо, Радев.гоеори най-реалните неща за.нас.хората. Стига с тези глупости, слезте сред народа, и тогава.бълвайте елитарните си простотии.
05.02.2020 18:11 / Отговор
Марина Радев реагира като военен,който надушва проблем, и за да не се налага да влиза в обяснителен режим, атакува. И мисли,че е оправил нещата.Тепърва ще му задават неудобни въпроси.И да не е посмял вече да се прави на морален стожер на нацията.
05.02.2020 19:47 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп