Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Маноил Манев разобличи ПП: Показа документи, които доказват, че са искали да затворят ТЕЦ-ове

Политика

Маноил Манев разобличи ПП: Показа документи, които доказват, че са искали да затворят ТЕЦ-ове

Маноил Манев разобличи ПП: Показа документи, които доказват, че са искали да затворят ТЕЦ-ове - Tribune.bg
БГНЕС

Маноил Манев от ГЕРБ изненадващо се появи на пресконференция, организирана от депутатите на „Продължаваме промяната” Радослав Рибарски и Радослав Василев. Народният представител от ГЕРБ носеше и документи, които доказват, че бившият финансов министър Асен Василев е подписал анекс към Плана за възстановяване, който конкретизира по години кои въглищни централи да бъдат затворени.

„Специално ви нося документ на който са посочени и годините с изброените ТЕЦ-ове. Спрямо анексът се задава по години времевият хоризонт, с който всяка една централа разполага, за да спре мощностите. Донесох ви документа, защото чух с ушите си, че няма такъв анекс и дойдох специално, за да ви го донеса. За Стара Загора и за региона е важно не да се лъжем, както се опитвате да го направите днес, а да се съберем и да свършим работа”, заяви Маноил Манев.  

Той бе категоричен, че за пореден път "Промяната"  е подвела българските граждани и се опитва да прикрие поразиите, които са направили в 8-е им месеца управление.

„На 1 август 2022 г. бившият финансов министър Асен Василев е подписал анекс към Плана за възстановяване, който конкретизира по години кои въглищни централи да бъдат затворени. Спрямо анексът се задава по години времевият хоризонт, с който всяка една централа разполага, за да спре мощностите. Призовавам колегите от "Продължаваме промяната" да организираме един съвместен дебат по темата за бъдещето на "Мариците". Дебат, с факти, а не прикрити истини".


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети