Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Маноил Манев след среща на ГЕРБ: Да стоим твърдо стъпили на земята

Политика

Маноил Манев след среща на ГЕРБ: Да стоим твърдо стъпили на земята

Маноил Манев след среща на ГЕРБ: Да стоим твърдо стъпили на земята - Tribune.bg
Снимка:

Трябва да бъдем човечни към всеки един човек, едно от посланията на Борисов

„За мен най-голямата поука от срещата са думите на премиера и лидер на ГЕРБ, че трябва да стоим здраво стъпили на земята, да не си помислим, че сме полетели. И нещо още по-важно - че не бива да се откъсваме от хората, защото ГЕРБ така дойде на власт и така отстоява своите позиции“. Това заяви старозагорският депутат Маноил Манев след националната предизборна среща на ГЕРБ. Той коментира пред „Стандарт“ думите на премиера Бойко Борисов.

Според Манев особено силно са прозвучали думите на Борисов, че "трябва да бъдем човечни към всеки един човек, да намерим време за болката на всяка душа, да чуем всеки човек и да му помогнем".

Манев припомни и съвета на премиера към актива на партията - "да си огледаме и почистим къщичките по места" и "да не забравяме, че хората са ни избрали". "Хората не обичат елитарни партии и елитарни хора, да внимаваме дали не сме се превърнали в такива и ако не сме, в никакъв случай да не го допускаме", припомни Манев друго предупреждение на Борисов към актива на ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Асен Така е здраво стъпили трябва да сме на земята
21.01.2019 12:46 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети