Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова е новият Волен Сидеров в „Референдум“

Политика

Манолова е новият Волен Сидеров в „Референдум“

Манолова е новият Волен Сидеров в Референдум - Tribune.bg
Снимка:

Обяви се за репресирана, поиска по 30 секунди мълчание, че не е поканен Борис Бонев, но не млъкна

Отново неприятни сцени в предаването „Референдум“. След като Волен Сидеров съсипа едно от предишните издания, кандидат-кметът на София Мая Манолова направи опит да го настигне с надприказване.

Официалният повод – не е бил поканен един от предпочитаните от нея предизборни опоненти – Борис Бонев от „Спаси София“.

Водещата Добрина Чешмеджиева ясно разказа регламента на предаването: поканени са първите четирима кандидати според социологическите проучвания. Ако бъде направен компромис с петия, ще трябва да бъдат извикани и тези след него.

Манолова обаче опита да накара участниците в „Референдум“ да мълчат по 30 секунди заради липсата на Бонев. През това време тя самата не замълча и за секунда, а говори колко е репресирана, вкарвайки в обяснителен режим Добрина Чешмеджиева, досущ като Сидеров.

 „Беше свързана системата на СДВР и СО и беше изграден единен център на сигурност. С 3000 камери разполагаме в момента, изграждаме и камери в кварталите, създадохме Общинска полиция“, опита да обясни Фандъкова по темата със сигурността.

„Факт е, че се похарчиха милиони за видеонаблюдение заради Европредседателството. Доколко служат за разкриване на престъпления? На два пъти беше разрязана шатрата ми до НДК – видеонаблюдението не помогна, нито се разкри кой лепи стикери с моя лик върху автомобилите“, оплака се Манолова за проблемите около скъпата ѝ шатра в центъра на София.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Кеф Тя просто няма други карти и козове.Прецакана и изоставена е филмчето,в което я вкараха.Сега освен бсп ръководител,нищо друго...Кой те прецака Майче,свалям му шапка.Ти си го заслужаваш с всички селски простотии и номера,които направи през последните 7,8 години.Дерзай!
16.10.2019 09:30 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати