Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова хвърля оставка като омбудсман, кандидатира се за кмет

Политика

Манолова хвърля оставка като омбудсман, кандидатира се за кмет

Манолова хвърля оставка като омбудсман, кандидатира се за кмет - Tribune.bg
Снимка:

Кандидатурата ѝ ще бъде издигната от инициативен комитет

Очаква се Мая Манолова да подаде оставка като омбудсман на 3 септември, а ден по-късно кандидатурата ѝ за кмет на София да бъде издигната от инициативен комитет, разказаха източници на Tribune.bg.

В инициативния комитет нямало да има социалисти. Софийската организация на БСП обаче била в готовност да подкрепи Манoлова и да го обяви официално на своята конференция след това. Инициативният комитет щял да бъде оглавен от юрист.

Манолова вече отчете дейността си. На сайта на омбудсмана беше качен доклад за четирите години на Манолова на поста.

Очаква се омбудсманът да излезе в неплатен отпуск за кампанията. По закон Манолова не е длъжна да напусне поста на обществен защитник, докато не бъде избрана на новата длъжност.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

ИСТИНАТА Лесно не се изпуска заплата от 8 000 лв. за нищо не свършена работа, отчитайки само лични интерес и. Като доказателство, дъщеря и на държавна работа, закупува жилище за 100 000 евро. При М. МАНОЛОВА КОСТИНБРОДСКА (сестра Галева) е важно правилото "Аз ги лъжа, че защитавам правата им, а те са дебили и ми вярват". Това ли сме ние, дебили? Ще докажем ли, че нр сме дебили, като налажем наглостта и алчността й по най-достойният начин? Не гласуваме за не морални личности, които се кандидатират чрез хитри връзки, като си представя "И вълкът сит и агнето цяло". Подава оставка като омбудсман и тогава се кандидатира хитрата КОСТИНБРОДСКА. НЕ СМЕ ДЕБИЛИ, ГАЛЕВИЦА!!!
02.09.2019 10:00 / Отговор
Кеф Ето сега вече Нинова е прецакана.Тъй,като Манолова няма да спечели,веднага след изборите ще се захване с лидерската позиция в партията майка...
02.09.2019 14:06 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати