Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова и Хаджигенов преговорят с ДБ - няма да подкрепят правителството на ИТН?

Политика

Манолова и Хаджигенов преговорят с ДБ - няма да подкрепят правителството на ИТН?

Манолова и Хаджигенов преговорят с ДБ - няма да подкрепят правителството на ИТН? - Tribune.bg
Снимка:

Запознати с вътрешните дела на ИБНИ разкриха, че Манолова и адвокат Николай Хаджигенов преговаряли с ДБ и няма да подкрепят правителството предложено от ИТН на Слави Трифонов. Твърди се, че  посоката била към нови предсрочни избори, на които Мая и Хаджигенов да се явят в листите на ДБ. Можело дори да бъдат водачи, съобщава “24 часа“.

Припомняме, че вчера депутатът от ИБНИ Николай Хаджигенов разкри, че проекто-кабинетът от ИТН им е бил представен като на кино и са гледали слайдове. В парламента той не пожела да коментира, а колежката му Мая Манолова беше видимо недоволна от видяното на киното.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

Анастас #
Мдаа ...
ДеБъйските Кретени вече вливат "свежа кръв" в редиците:
Мутрите на Мая, Джендъра ХаджиКян и Дебила БабиКан ...

ДеБа малоумния Костовашки ПроКОНПИев Тъпунгерат.

(препикаващоподигравателно)
04.08.2021 15:39 / Отговор
Някой За гласуват ИТН и БСП. 101 гласа. Христо, Мая и ГЕРБ са против. 100 гласа. От ДПС зависи дали ще има правителство. Вариант 1-гласуват ЗА и има правителство. Вариант 2-Не се регистрират или напускат залата-Има правителство с 1 глас разлика. Вариант 3-ПРОТИВ-Нови избори. Това е положението.
04.08.2021 15:54 / Отговор
attropo Такааа,подводни течения и свежи пасати ще докарат до дЕбЪ познати политически пацавури,с които гаргамел бойкикев,джуджи разградски вся остальная сволоч дружно ще се прегърнат и ще запеят - Ей,ухнем!Нали така,другарчета комсомолчета?!?А какви мечти,какви светли картини ни се представяха!И никой от ПРОСТАЦИТЕ,гласували за тези,лиляво-пембените нео-кАмунисти,не се усети - де този антълект,раз,бийш,че ги пързалят новите рот-фронтвици!И пак да им припомня онази реплика - БОЛИ ЛИ,БОЛИ ЛИ?!?
04.08.2021 16:39 / Отговор
Боклуци от всички страни, обединявайте се!
05.08.2021 14:17 / Отговор
Калина Новото лице Манолова само при Прокопиев не е било. Беше за Пеевски, носеше потник в защита на Орешарски, среща се с Божков, ред е на Прокопиев. Тежко ни
05.08.2021 17:08 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп