Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова и „Отровното трио“ подписаха споразумение за общо явяване на изборите

Политика

Манолова и „Отровното трио“ подписаха споразумение за общо явяване на изборите

Манолова и Отровното трио подписаха споразумение за общо явяване на изборите - Tribune.bg
Снимка:

Председателят на партньорската мрежа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова и неформалното обединение „Отровното трио и гражданите“ подписаха споразумение за провеждане на честни избори и влизане в 45-то Народно събрание. След подписването Манолова и адвокат Николай Хаджигенов си размениха папки, като не стана ясно съдържанието им. В допълнение адвокат Хаджигенов увери, че всички от триото подкрепят споразумението, независимо, че само той го е подписал.

„Това е втора крачка от обединението срещу едноличния модел. Първата крачка беше постигането на договореност за общи усилия за осигуряване на честни избори. Имаме принципна договорка с партията на Слави Трифонов и се надявам през следващите седмици да постигнем такава и с „Демократична България“ за общо наблюдение на изборите и за паралелно преброяване на парламентарния вот“, посочи Манолова. По думите й третата стъпка ще бъде сформирането на критично политическо мнозинство в следващото 45-то Народно събрание, което да извърши истински реформи, а не да имитират такива, за да се постигне демонтирането на сегашния едноличен модел на управление.

„Ние от двете формации гледаме в бъдещето и е време с гражданите да оставим Бойко Борисов в миналото, защото докато хората изработват най-модерни ваксини, Борисов в двора на пловдивска болница се чудеше 45-годишният ЗИЛ дали е камион или хладилник. Време е да оставим Борисов заедно с хладилника в миналото“, изтъкна Манолова.

Триото и „Изправи се.БГ“ са се договорили за няколко основни точки в споразумението, сред които осигуряване на честни избори, съвместно участие на предстоящия вот, усилия за създаване на мнозинство, изработване на обща управленска реформа и създаването на специална комисия, която да направи ревизия на периода на управление на Бойко Борисов.

„Това е стъпка към разчупването на политическите стереотипи. Единственото, което можем да направим е да се съберем всички заедно“, коментира и адвокат Николай Хаджигенов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (23)

Отец Бернардо Нормално е тази паплач морално издухана да се обедини...Една сбирщина от отрепки разноцветни, провалени полит-идиоти,некадърни и неадекватни лумпени с опушени мозъчни клетки,с жалки безумни идеи и действия,пропаднала мързелива измет......Сволоч...Честито!
29.12.2020 11:22 / Отговор
Тартаковер Достойни политици, като Манолова и Хаджигенов имат потенциал да поведат България в правилната посока. Винаги съм симпатизирал на хората извън статуквото, които жертват личните си интереси на ползу рода. Сега очаквам простите гербаджии да се нахвърлят срещу компетентното ми мнение. Но и аз, като Манолова и Хаджигенов не се грижа за личните си интереси, а България да се отскубне от прегръдката на европейския съюз.
29.12.2020 12:25
Ха ха ха, Таракане, наистина ме разсмя! Като се има предвид , че болшевиките от Позитано не се гласят да управляват/те искат за кратко властта да изхарчат парите и да ни треснат някой дългосрочен договор/, тия пендели сънуват как ще ги "назначат" във властта!
29.12.2020 14:15
Джедай Тотю Имаше съобщение, че е изпратен един керван дубайски дирхами за протестите на името на трио „Новичок“, ама и тримата после се кълняха, че керванът бил потънал в плаващите пясъци на Сточно гара! Бдителни каруцари оттам са забелязали тримцата да разтоварват кервана по късна доба с бригадирски колички, пълни с пачки дирхами, след което се отправили в неизвестна поска! Само Бабикян продуднал под мустак: „К‘во гледате бре, празници идат! И Арман е човек!“, след което потънал в мрака! Сега се взеха с МаяМа Улавата – да им е честито!
29.12.2020 14:37
другите двама ще подпишат С дб и слави
29.12.2020 14:41
Киро Бизона Тараторчо, на теб пък кой ти каза, че пикливото ти мнение е компетентно? Кажи бре, глупак? България няма да се отскубне от прегръдката на Европейския съюз, колкото и да се иска на разни руски шлюхи като теб! Ясно ли е? Айде сега заминавай за Нижний-Пиздецк да рупаш брезови кори, да дрънкаш на балалайката и да се занитваш с табуреткова водка, гъзосмук!
29.12.2020 14:42
Покажи всички
Един калтак и трима простака...
29.12.2020 11:45 / Отговор
Ало, Делчев? ДБГ въобще не я споменават. Съвсем я обезличиха. Язък за усилията на Кунева.
29.12.2020 12:13 / Отговор
съгласен ДБГ, които бяха едни от най-верните поданици на крадливата мутра Борисов и шайката му, сега се правят отново на опозиционни, а "Отровното трио" нямат нищо против. Пълна гавра със справедливия протест на хората срещу мафията на Борисов/Пеевски.
29.12.2020 13:49
Отговор Само с едни и същи опорки..."мутра","шайка","мафия", "Борисов/Пеевски", власт не се взима! Трябва си и малко акъл! Айде по спънете се малко!
29.12.2020 21:09
мда На герберско говедо и Шекспир да му цитираш няма да проумее нищо.
30.12.2020 01:52
леин Е СЕГА ВЕЧЕ Я ВТАСАХМЕ.
ТАЯ КЮСТЕНДИЛСКА СЛИВА НЕ РАЗБРА ЛИ , ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВА.
ОО СОРИ ТЯ ЩЕ Е ОСТРИЕТО НА ТРИМАТА ГЛУПАЦИ.
29.12.2020 12:23 / Отговор
Кюстендилската пачавра си мисли, че ще може да постигне някакъв резултат, но надали. Хайде, 1,9% хаирлия да им е!
29.12.2020 13:41 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети