Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова имитира Борисов: Активност, активност, активност!

Политика

Манолова имитира Борисов: Активност, активност, активност!

Манолова имитира Борисов: Активност, активност, активност! - Tribune.bg
Снимка:

Мая Манолова поздрави българите за високата избирателна активност, затова че не са се изплашили от дъжда и COVID-19. Тя каза „Браво“ и защото те са опровергали социолозите, които са вещаели ниска избирателна активност.

„Продължавайте така през целия ден. Нека всички отидат да гласуват, нека гласуването да е масово. Днес вие сте властта, вие решавате. Активност, активност, активност! ”,призова тя. 

Лидерът на „Изправи се! Мутри вън!” гласува с машина. 

„Гласувах за смяна на караула, за това, което гласуваха българите по площадите“, заяви Манолова. Остават няколко часа и утре България ще бъде друга, допълни тя.

Манолова обеща да отвори Народното събрание за гражданите. Каза, че техните наблюдатели и доброволци бдят за нередности, както е било преди година и половина на местните избори в София. Тя обясни, че имат голяма мобилизация за паралелно преброяване и ще излязат с резултати преди официалните.

Манолова разказа още, че са пратили над 100 сигнала в ЦИК, прокуратурата, МВР.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Киро Бизона Изрусеният крокозъбел с вид, харизма и интелект на проскубана карпатска лисица, седнала да имитира! Що не имитираше, усро, когато се търкаляше на килима пред Баце да те изпрати в Германия да се лекуваш, а? Що не имитираше, когато му се хвърляше в краката да те направи омбудсман, че без работа си щяла да се поболееш наново? Е, сега ще видим ще имаш ли работа и на чий килим ще се търкаляш, ако не влезеш в парламента! На дубайски килим ли, а?
04.04.2021 13:18 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати