Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова: Не ме питайте за кмет, ще се ядосам

Политика

Манолова: Не ме питайте за кмет, ще се ядосам

Снимка:

Отказва да отговаря с „да“ или „не“, била обект на политически атаки без да е политик

„От началото на миналата година е факт, че се правят непрекъснато опити да бъда включена в различни политически сценарии и да бъда обект на политически атаки, без да съм политик и без да развивам политическа дейност. Работя единствено и само в интерес на гражданите“. Това заяви националният омбудсман Мая Манолова пред журналисти в Народното събрание.

Тя за пореден път избегна отговор с „да“ или „не“ дали ще се кандидатира за кмет на предстоящите през октомври местни избори.

„Не е честно да бъде атакувана институцията, заради висок рейтинг, нито да бъдем въвличани в политически сценарии. Това няма да ни спре да си вършим работата, просто може много да ни ядоса“, предупреди Манолова.

В институцията на омбудсмана през миналата година са постъпили 12 890 жалби и сигнали от граждани. На първо място хората са се жалвали от монополните дружества – 3 009 бр. жалби, на второ за нарушени социални и трудови права – 1 989 бр., а на трето от проблеми, свързани с правото на собственост – 1 296 бр. Тези данни изнесе омбудсманът.  


Коментари (1)

Иван Тенев Малко е идиотско Мая Манолова да казва.....Не съм политик !
Просто е идиотско !!!
30.03.2019 09:06 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема