Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова очаквала от служебния кабинет да се занимава с ГЕРБ

Политика

Манолова очаквала от служебния кабинет да се занимава с ГЕРБ

Манолова очаквала от служебния кабинет да се занимава с ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

Очакванията на Мая Манолова към служебния кабинет са освен да подготви честни избори, да „извади истината за управлението на ГЕРБ“.

„В 45-ото Народно събрание показахме, че сме на страната на хората, централната роля за пречупването на това недоверие изобщо към институциите беше и на Комисията по ревизия. За пет заседания направихме повече от това, което целият предишен парламент не направи, осветихме корупцията. Случаите вече няма как да бъдат заметени“, каза Манолова пред БНТ.

По думите ѝ Комисията е успяла да върне доверието към парламента, тъй като е била залята от жалби и сигнали на граждани.

„Там където Комисията успя да бръкне за 5 заседания, се оказаха наистина страховити неща. Всяко едно от предприятията, които имахме възможност да проверим, това са държавни предприятия, които работят с парите на българския народ, установихме въпреки саботажа, въпреки опитите да се прикрива истината, да не се предоставят документи, да няма съдействие, открихме повече от притеснителни неща“, обясни тя.

По думите ѝ вероятно всяко министерство, всеки сектор при ГЕРБ има по един Иван, „който играе ролята на министъра и свежда изискванията на властта за изпълнение от бизнеса“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети