Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова още не е кандидат за кмет, но вече приема подкрепа от партии

Политика

Манолова още не е кандидат за кмет, но вече приема подкрепа от партии

Манолова още не е кандидат за кмет, но вече приема подкрепа от партии - Tribune.bg
Снимка:

Очаквам подкрепата на всеки, който смята, че си върша работата добре - и на Слави Трифонов, и на гражданина Иван Петров, казва омбудсманът

Омбудсманът Мая Манолова все още не е обявила официално дали ще е кандидат за кмет на София. Въпреки това тя вече приема подкрепа от партии. Тя приема всяка подкрепа – това става ясно от интервю на Манолова за „24 часа“.

„Желана е всяка подкрепа, която идва и всекидневно получавам от гражданите, без значение на тяхната партийна принадлежност или симпатия, на тяхното социално положение“, казва омбудсманът.

„Очаквам подкрепата на всеки, който смята, че си върша работата добре - и на Слави Трифонов, и на гражданина Иван Петров. Единствената подкрепа, която не бих приела и публично ще отхвърля, е на партии и личности, които споделят расистки и ксенофобски и антихуманни идеи. Тази подкрепа гласно и публично отхвърлям“, посочва още тя.

За момента има данни, че БСП искат да издигнат Манолова за кандидат за кмет на София. Дали ще приеме тяхната подкрепа, Манолова ще отговори, когато вземе и окончателното решение дали да участва на местните избори.

„На въпроса ви за бъдещите ми творчески планове ще ви отговоря - имам намерение да издам дългосвиреща плоча“, отговаря Манолова на последния въпрос в интервюто.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Гладна кокошка Да говори след изборите.Всички са голяма работа преди това,но после се покриват...12%,не повече!
09.08.2019 14:22 / Отговор
ДАНЪКОПЛАТЕЦ МАЯ КОСТИНБРОДСКА (сестра Галева), миналото й не се забравя. От ЕК бяха казали, че не може да се заплаща за непосилна услуга (по повод Топлофикация). Някой да е заявявал подобна услуга? Но КОСТИНБРОДСКА се прави на глуха. Благодарение на Б. Борисов, тя пое поста омбудсман, НО КЪДЕ ТИ БЛАГОДАРНОСТ! НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО! СОФИЯ Е СИНЯ И 60% НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ДА Я НАПРАВИ ЧЕРВЕНА! Да се кандидатира за кмет на Кюстендил! Но личната угода там е малка, защото тя прави това, което е изгодно в личен план. Личност, без морал, достойнство, готова да пренебрегне бг законите, дори заразата в прасетата да се разнесе. ЩО ЗА ПИАР, В/ХЪ ХОРСКАТА БОЛКА! ДА ИСКА ДЪРЖАВАТА ДА ПЛАЩА ЗА НЕ РЕГИСТРИРАНИ, НО КОЛКО ПАРИ Е СЪБРАЛА ЗА БГ ХАЗНАТА? ЛЕСНО СЕ ИСКА, КОГАТО ПАРИТЕ НЕ СА ТВОИ! ТОВА Е ПАТЕНТ НА БКП/БСП, ИСКАНЕ И РАЗГРАБВАНЕ, ДОРИ ДА РУХНАТ УСТОИТЕ НА ДЪРЖАВАТА! НАГЛОСТ!
09.08.2019 17:37 / Отговор
ДАНЪКОПЛАТЕЦ ГРЕШК: ДА СЕ ЧЕТЕ ВМЕСТО НЕПОСИЛНА: НЕ ПОИСКАНА УСЛУГА (относно Топлофикация).
09.08.2019 17:40 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати