Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова: Отчитам като грешка поведението си при протестите срещу кабинета „Орешарски“

Политика

Манолова: Отчитам като грешка поведението си при протестите срещу кабинета „Орешарски“

Манолова: Отчитам като грешка поведението си при протестите срещу кабинета Орешарски - Tribune.bg
Снимка:

Правила съм много грешки, но „Костинбродската афера“ не е сред тях, каза кандидатът за кмет

"Моето поведение по време на протестите срещу кабинета на Орешарски не е нещо, с което се гордея. Тогава смятах, че почтеното поведение е да излезеш пред парламента, пред протестиращите и да чуеш какво мислят и да им кажеш какво мислиш. Смятам, че от позицията на времето гледам на своето поведение по друг начин. Това е една от грешките в моята биография. Отчитам и като грешка подкрепата за кандидатурата на Делян Пеевски за председател на ДАНС.". Това заяви кандидатът за кмет на София Мая Манолова пред NOVA телевизия.

"Правила съм много грешки", добави тя. Манолова обаче беше категорична, че "Костинбродската афера" не е грешка. " Аз имах сигнал и го подадох. Единственото, което беше нередно е да се правят изявления в деня за размисъл ", смята Манолова.

Тя коментира и предстоящите избори за кмет на столицата. „Ще има 5-6 листи, създадени от различните партии, които ще подкрепят кметската ми кандидатура. За предстоящите избори за столичен кмет ще имам много конкретна програма, която в момента се пише“, допълни Манолова.

Манолова уточни, че нейната кауза е смяна на модела на управление на София. „За мен е важна и ценна подкрепата и на партиите от ляво и на тези от дясно. Важна ми е и подкрепата на неправителствените организации и инициативните комитети от всички столични квартали”, посочи тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети