Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова: Първите 100 дни на правителството преминаха под знака на пълна безпомощност

Политика

Манолова: Първите 100 дни на правителството преминаха под знака на пълна безпомощност

Манолова: Първите 100 дни на правителството преминаха под знака на пълна безпомощност - Tribune.bg
Снимка:

Първите 100 дни на правителството преминаха под знака на пълна безпомощност. Има огромен развива между оценката, която Петков си даде и тази от 3,50, което дадоха българските граждани. Това коментира пред Нова нюз Мая Манолова.

„Подкрепяхме „Продължаваме промяна”, но провалът на това правителство и огромното разочарование сред хората е, защото не се изпълняват поетите обещания. Социалната политика е провал, българските домакинства не са подкрепени от държавата. Обещанията за прекратяване на порочните практики не се случиха“, добави тя.

По думите ѝ в следващите правителства ще се появи нуждата от комисия по ревизии.

Манолова коментира и избора на управител на БНБ. Според нея това, че коалицията има две кандидатури не е добре. Тя подчерта, че нападките се случват от именно от техни представители, а разломите в коалицията стават, заради кадрови или лобистки теми. Според нея кандидатурата на Любомир Каримански е по-добра. Той е показал качества на професионалист, на човек, който умее да слуша и да води диалог.

На 2 май предстои да бъде учредена новата партия „Изправи се България”, която ще бъде създадена върху гражданската платформа „Изправи се БГ”, допълни още тя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати