Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова: Подписваме споразумение с „Отровното трио“ за общо явяване на изборите

Политика

Манолова: Подписваме споразумение с „Отровното трио“ за общо явяване на изборите

Манолова: Подписваме споразумение с Отровното трио за общо явяване на изборите - Tribune.bg
Снимка:

По време на протеста се появи новата политическа сила, която ще победи на предстоящите избори, каза Мая Манолова

Думата на 2020 година е „изправи се“. Хората се изправиха, казаха „не“ на страха и показаха истинското лице на хората, които ни управляват. Това заяви пред Дарик радио Мая Манолова.

На въпрос – „Защо станаха по-малко тези по протестите?“, Манолова отговори: „Протестът постигна своите цели, показа, че Борисов не е човекът на народа, за какъвто се представяше, а е човекът на олигархията. Показаха, че хората могат да са заедно.“

Според нея основното, което е показал протестът е желанието на хората за обединение. „На протеста никой никого не питаше – Ти от коя партия си. Хората разбират, че е нужно обединение“, допълни тя.

Целта на протестите не бяха ли предсрочни избори, попита водещият. „Втората стъпка на протеста ще бъде на парламентарните избори“, отговори Манолова. И допълни: „По време на протеста се появи новата политическа сила, която ще победи на предстоящите избори.“

Манолова обясни, че от началото на "Изправи се.БГ" се били с протегнати ръце към различни политически формации. „Ще подпишем през следващата седмица споразумение с „Отровното трио“ за общо явяване на изборите“, каза още Манолова. „Вярвам, че ще се разберем и с „Демократична България“ за общи действия по пазене на изборния резултат“, допълни тя. Манолова се надява да се разберат и за общи ценности, които биха следвали в следващия парламент.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Лено АМА ПЪК И ТАЗИ НЕ РАЗБРАЛИ, ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА ОТ НЕЯ.
ТО ДОРИ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО НЕ И ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ.
ПАРТИЯТА ТРИМАТА ГЛУПАЦИ И ТЪПАТА, НЯМАТ МЯСТО НИКАДЕ.
24.12.2020 14:07 / Отговор
Киро Бизона Безобразно малоумната Мая що не обясни как стрина Курна я подлъга да си напусне хубавата синекура на омбудсман и да се кандидатира за кметица? „Всички ще гласуваме за теб, Майче“! Да, видяхме колко гласуваха и как Мая седна „от два стола на земята“! Стрина Курна отстрани тотално евентуалния си конкурент в партията, а Мая взе да търчи като метилява овца напред-назад по жълтите павета, белким заглуши звука от оглушителния шамар, който ѝ изплющя крушовишката биволица! А и да си намери някаква занимавка, че никак не върви да си бил коскоджамити национален омбудсман, а после изведнъж да се окаже, че няма какво друго да правиш, освен да броиш мухите, които ти влизат в зурлата! А на трио „Новичок“ – честито!
24.12.2020 14:29
Радка Йорданава Мечтите са безплатни
24.12.2020 14:08 / Отговор
АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН ДО ЛЕНО,КИПО И РАДКА:какво ховече да добавя..!!!!!!!
24.12.2020 14:48 / Отговор
кесо Абе изглежда Мая Конопа в предпразничната еуфория малко повечко разчита на подаръците на Дядо Коледа. По случай празника той да извади от своя чувал мечтаната обединена коалиция на всички глупаци и идиоти в България "Обединени глепаци и идиоти" и да й я поднесе вързана с червена панделка. Това сигур ще зарадва в тежките дни на пандемията и всички редови идиоти и глупаци у нас.
24.12.2020 14:53 / Отговор
Bad Co Сестра Галева определяла Борисов като човека на "олигархията"? Точно тя ,и подплатени те от Черепа "отровни" , щели да борят "олигархията"? Хард порното продължава с пълния си блясък! Е , за тези ,които издържат на такава перверзия! Чалгаря ще придаде допълнителен нюанс!
24.12.2020 15:39 / Отговор
коментар Създателите на олигархията ще я борят Ха де!
25.12.2020 07:49
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети