Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Манолова прави гражданска платформа в сграда на Гриша Ганчев

Политика

Манолова прави гражданска платформа в сграда на Гриша Ганчев

Манолова прави гражданска платформа в сграда на Гриша Ганчев - Tribune.bg
Снимка:

Чаканото събитие е в понеделник от 18 ч. в бизнес център „Литекс Тауър”

Очакваното се случи - Мая Манолова учредява своята гражданска платформа, която ще прерасне в партия, в сграда на Гриша Ганчев, предава Lupa.bg. Събитието е предвидено за понеделник от 18 ч. в бизнес център „Литекс Тауър” на ул. „Лъчезар Станчев“ 3 в столичния кв. „Дианабад”.

Платформата на бившия омбудсман, която ще набере сила до политическа партия, вече има своите учредители, обяснява медията, позовавайки се на два източника. Достъпът до събитието, което ще е в сграда Б, зала 1 на „Кулите на Литекс”, ще е строго ограничен, засега не се предвижда медийно присъствие.

Манолова официално отрича, че ще прави политически проект. „С екипа, с който работихме по време на кампанията за местните избори, създаваме гражданска платформа“, обясни по Би Ти Ви бившият омбудсман.

Тя подчерта, че твърдото им намерение е да се занимават със защитата на гражданските права и основните демократични ценности. Манолова поясни, че планират и създаването на онлайн платформа за подаване на сигнали.

На въпрос дали тази гражданска платформа ще прерасне в политически проект, тя заяви, че всичко е политика и гражданите трябва да се заемат с политика, за да защитят правата си.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Гладната кокошка Когато не знаеш,как и какво да правиш,правиш гражданска платформа и се надяваш да станеш Бойко Борисов.Мераци...
05.12.2019 15:02 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети