Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки: Аз съм съчетание между Дон Кихот и Робин Худ

Политика

Марешки: Аз съм съчетание между Дон Кихот и Робин Худ

Марешки: Аз съм съчетание между Дон Кихот и Робин Худ - Tribune.bg
Снимка:

Като евродепутат нямаше как да помагам на народа, каза лидерът на ВОЛЯ

„Аз съм класик. Съчетание от Дон Кихот и Робин Худ. Това не е самоопределение. Не съм си го измислил аз. Прочел съм в страницата си във Фейсбук, хората така ми го измислиха.“ Това каза лидерът на ВОЛЯ Веселени Марешки пред NOVA телевизия. И веднага, след като даде определението какъв е, отговори на въпроса – Ще се кандидатирате ли за кмет на София. „Казах го с лек сарказъм. 30 години едни и същи хора се кандидатират за всичко. Чакаме Мая Манолова, Слави Трифонов, Волен Сидеров…“ На коментар, че той е бил кандидат също за много длъжности, Марешки каза:“Аз си се издигам сам. Там ги издига задкулисието. Това не ми харесва. Ако има цирк, може и да се кандидатирам. Ако реша нещо да спечеля, винаги го печеля“, каза Марешки.

По думите му като евродепутат нямало с какво да помогне за подобряването на качеството на живот на българите, трябвало да се работи в България.

Той коментира и размерът на партийните субсидии. „Не вярвам, че субсидията ще падне на 1 лв. В момента обсъждаме да има един минимум, който е необходим за съществуването на партиите. Трябва да има минимален и максимален праг на финансиране. Ако това се приеме, хем ще намалят парите за партиите, хем ще има нормално съществуване на по-малките формации. Има вариант и да се приеме прозрачно финансиране от бизнеса”, заяви Марешки.

Воля ще гласува за 1 лев субсидия, както е казал народът. Вече сме го гласували, ние и ГЕРБ, допълни той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ИСТИНАТА На Референдум народът гласува 1 лв.субсидия. Казвате, че работите за народа, докажете го и се съобразете с народният глас. До кога ще се поддържат малки, незначителни партии с народни пари. Артисти, певци, музиканти и т.н., всеки се втурнал да прави партия. Дори и да не спечелят, им се полагат субсидии. ДО КОГА! Би трябвало да осъзнаят, че след като не печелят, народът не ги желае И Е ВРЕМЕ ДА СЕ ОТКАЖАТ. НА Б-Я Й ТРЯБВА РАБОТНА РЪКА. ДА НАПУСКАТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА И ДА РАБОТЯТ ТАКА, КАКТО ВСИЧКИ. НАПЪЛНИХМЕ СЕ С ПСЕВДО ПАТРИОТИ. Патриоти са Ботев, Левски, Кочо Честименски (костницата в Батак) и хилядите, загубили животът си за Б-Я. В демократична Б-Я, какви са интетесите на днешните патриоти. Станаха множко за малка Б-Я. Единственият, който работи за развитието на Б-Я е ББ. Стъпките са бавни, докато в Б-Я все още има комунистическа партия БКП/БСП, която няма нищо общо с европейските социалисти. Нашите са в пълен застой в развитието си, останало от СОЦ времето.
29.06.2019 14:59 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети