Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки: Има ли десен, който да се припознава с Атанас Атанасов!?

Политика

Марешки: Има ли десен, който да се припознава с Атанас Атанасов!?

Марешки: Има ли десен, който да се припознава с Атанас Атанасов!? - Tribune.bg
Снимка:

Приетите промени в НК до голяма степен решават проблема с насилието

Има ли десен човек, който да припознава Атанас Атанасов за представител на дясното в България? Това попита в ефира на NOVA телевизия лидерът на "Воля" Веселин Марешки. И допълни: „Аз съм десен човек, никога през живота си не съм го признавал за десен. Те винаги във Варна са управлявали с БСП. Костовистите са управлявали с БСП. Това им е целта и аз Атанас Атанасов не го признавам за десен човек.“

Марешки коментира и темата за домашното насилие и борбата с него. Днес с пълно единодушие депутатите окончателно гласуваха по-строги мерки за борбата срещу домашното насилие. Вносител на проекта е председателят на парламента Цвета Караянчева.

„Радвам се, че накрая и управляващите узряха и внесоха този законопроект и затова той беше приет с пълно мнозинство, защото настина мерките са сериозни и аз мисля, че много трудно някой насилник би се спасил от силата на закона. С промените до голяма степен е решен проблемът с насилието. Основата е поставена”, каза лидерът на "Воля".

Коментар направи и по темата за интеграцията на малцинствата. „Както го е казал народът-„Хубава работа, ама циганска“. Не може да се прави, след като Каракачанов вече две години е в управлението. Българските граждани няма да вярват на Каракачанов, защото не си спазва обещанията за 300 лева пенсия. Имат информация, че той съдейства на малцинствата. Няма циганска и българска престъпност. Всеки престъпник трябва да се накаже. Каракачанов няма право да прави такива концепции“, допълни Марешки.

Марешки е пръв в листата за евродепутати на коалиция "Воля"-НПСД.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Нане Щом го казва този измикярин, значи Атанасов си е на мястото!
07.02.2019 19:56 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети