Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки иска да става кмет на София, било интересно

Политика

Марешки иска да става кмет на София, било интересно

Марешки иска да става кмет на София, било интересно - Tribune.bg
Снимка:

Предложението на БСП за 5-6 лв. партийна субсидия е цинизъм, каза лидерът на „Воля“

„Мисля лично да се кандидатирам за битката в столицата, защото става интересно – Мая Манолова, Слави Трифонов, Волен Сидеров иска също, чувам, да се кандидатира, естествено ще бъдем срещу гей парадите.“ Това каза в ефира на bTV лидерът на „Воля” Веселин Марешки.

Той коментира и резултатите от евровота. Смята, че не е успял да влезе в Европейския парламент, защото хората са искали да остане в България. Друга причина била, че хората са отвратени от политическата система и има неразбиране на самия вот.

„Важното е не да работиш за хората и да им помагаш да живеят добре, а да купиш самолети. Сега чувам, че самолетите не са важно нещо, всички започват да говорят, че не са важни, всякакви атаки има”, заяви още Марешки.

Той коментира и намаляването на субсидиите за партиите, като заяви, че тя и сега не стига за нормалното функциониране на политическа формация.

Лидерът на "Воля" определи като цинизмът предложението на БСП субсидията да бъде намалена на 5-6 лева, защото тези пари ще бъдат абсолютно недостатъчни.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати