Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки иска да става кмет на София, било интересно

Политика

Марешки иска да става кмет на София, било интересно

Снимка:

Предложението на БСП за 5-6 лв. партийна субсидия е цинизъм, каза лидерът на „Воля“

„Мисля лично да се кандидатирам за битката в столицата, защото става интересно – Мая Манолова, Слави Трифонов, Волен Сидеров иска също, чувам, да се кандидатира, естествено ще бъдем срещу гей парадите.“ Това каза в ефира на bTV лидерът на „Воля” Веселин Марешки.

Той коментира и резултатите от евровота. Смята, че не е успял да влезе в Европейския парламент, защото хората са искали да остане в България. Друга причина била, че хората са отвратени от политическата система и има неразбиране на самия вот.

„Важното е не да работиш за хората и да им помагаш да живеят добре, а да купиш самолети. Сега чувам, че самолетите не са важно нещо, всички започват да говорят, че не са важни, всякакви атаки има”, заяви още Марешки.

Той коментира и намаляването на субсидиите за партиите, като заяви, че тя и сега не стига за нормалното функциониране на политическа формация.

Лидерът на "Воля" определи като цинизмът предложението на БСП субсидията да бъде намалена на 5-6 лева, защото тези пари ще бъдат абсолютно недостатъчни.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още