Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки излезе на депутатската трибуна с икона, за да бори картелите

Политика

Марешки излезе на депутатската трибуна с икона, за да бори картелите

Марешки излезе на депутатската трибуна с икона, за да бори картелите - Tribune.bg
Снимка:

Да мислим поне 10% за интересите на българските граждани, поиска лидерът на „Воля“

Лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки се изправи на парламентарната трибуна с икона срещу колегите си депутати, които не работят в интерес на народа. Той разказа каква е ситуацията по българските села, как живеят българските пенсионери и как иконата му била подарена в една българско село като знак на благодарност.

„В една от тези общини, в които за 30г. демокрация е нямало достъп и продължава да няма достъп до лекарства и до много други неща, необходими за българите. Дори и в големите градове в нощните часове няма денонощни аптеки. Та иконата ми е подарък, защото ние успяхме да решим този проблем“, изтъкна Марешки.

Лидерът на „Воля“ се обяви срещу тежките процедури за откриване на денонощни аптеки и срещу картелите за горива. Той отново обвини властта, че харчи милиарди за ламарина /б. р. за американските изтребители/, вместо да инвестира тези средства в интерес на народа.

„Да мислим поне 10% за интересите на българските граждани“, призова Веселин Марешки. По думите му България чака да е различна. Той се обяви срещу циганизацията и купения вот.

„Кой носи отговорност за тези неща“, попита лидерът на „Воля“ и допълни, че „това било срам за управляващите“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Марешки, икона

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети