Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки към Радев: Истината за тока е в портфейла на всеки българин

Политика

Марешки към Радев: Истината за тока е в портфейла на всеки българин

Марешки към Радев: Истината за тока е в портфейла на всеки българин - Tribune.bg
Снимка:

Истината за тока е в портфейла на всеки българин, коментира в социалната мрежа лидерът на „Воля“ Веселин Марешки по повод твърдението на президента Радев, че цените на тока в България са най-ниските в Европа. Той иронизира позицията на Радев, като предполага, че вероятно президентът очаква народът да му целува ръка.

„В различни държави ли живеем, не знам. Всеки ден ми звънят хора, които едвам спасяват фирмичката си, заради новите цени на газа и тока. Всеки ден някой е пред фалит. Зеленчукопроизводители алармираха, че няма да засаждат продукция, защото не могат да отопляват оранжериите при тези цени. Домакинствата се чудят как ще изкарат зимата. Обаче Ганьо се бие в гърдите- при нас е най-евтино!“, отбелязва във фейсбук Веселин Марешки. Острата му реакция е във връзка с изказване на Радев, че служебният кабинет пази вече трета седмица цените на тока най-евтини спрямо тези в Европа. 

Според Марешки като ще сравняваме цените с тези в останалата част на Стария континент, е редно да сравняваме и заплати, и пенсии, и майчински.

„Защо не се бият в гърдите, че са направили стандарта на живот на българите като на европейците?! Защо не се хвалят с резултати срещу най-големия грабител от народа - картела?! По тези теми има пълно мълчание“, пита лидерът на „Воля“. По думите му каквото и да отчитат Радев и нелепите му министри, истината е в бележките за плащане, които българските семейства и фирмите получават!

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати