Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки към Радев: Само толкова ли можеш?

Политика

Марешки към Радев: Само толкова ли можеш?

Марешки към Радев: Само толкова ли можеш? - Tribune.bg

Не си играйте със здравето на децата, предупреждава политикът

Само толкова ли можеш, пита риторично действащия президент Румен Радев лидерът на „Воля“ Веселин Марешки. Той констатира, че капацитетът на Радев вероятно бил силно ограничен.

„Пълно безхаберие, некадърност, липса на каквато и да е съпричастност към народа и проблемите му в момента - това е, което ни предлага Радев и неговият кабинет. От половин година той еднолично управлява България. Резултатите са отчайващи“, посочва в отворено писмо лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

Той обвинява управляващите, че побъркват хората с хаотични мерки, че нямат идея какво да правят в тази тежка ситуация. Според политика, който дълго ръководи и фармацевтичен бизнес, властимащите си играят със здравето на децата и родителите им.

„Колко още българи трябва да си отидат или да се разболеят, за да се задействат тези хора?! Пикът не е изненада, за него се говореше от пролетта. Но тези не знаят какво да правят. Показаха пълна управленска немощ и политическа импотентност. Трябва час по-скоро да се махат, защото ще нанесат още щети“, категоричен е Марешки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Радио Недев Само толкова го може Магарешки 52 процента доверие от народа.
26.10.2021 18:13 / Отговор
Аз бе 52% дебили! Ти си бивш шапкар, ченге, звеновод или " умник"- нова виденова зима приближава благодарение на червендалестите и ръждясалите!!!
09.11.2021 06:33
Дон Педро Не Марешки той и толкова не може,но това му го диктуват !!!
27.10.2021 19:09 / Отговор
.Дон Педро Ду-хай-ду-ду
27.10.2021 19:14 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети