Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки: Казах, че Радев и Корнелия ще опорочат протестите и се оказах прав

Политика

Марешки: Казах, че Радев и Корнелия ще опорочат протестите и се оказах прав

Марешки: Казах, че Радев и Корнелия ще опорочат протестите и се оказах прав - Tribune.bg
Снимка:

Защо депутатите на БСП седят по местата си и не чуват призива на президента "Мутри, вън", попита лидерът на „Воля“

 „Преди дни казах, че Радев и Корнелия ще опорочат справедливите протести на българските граждани и отново се оказах прав. На призива на Радев и г-жа Нинова да бъде блокиран парламента се отзоваха неколцина български граждани, които казват и на тях – вън", изтъкна в декларация лидерът на Воля Веселин Марешки.

„Гладна кокошка просо сънува“, така той лаконично коментира мотивите на петия вот на недоверие на БСП и разискванията по него в пленарна зала и попита защо българският народ не се вслушва в призивите на президента Румен Радев и Корнелия Нинова.

„Защото разбират, че няма никаква искреност в това, което говорят. Защото виждат едни от най-порочните практики. В Европарламента уж са опозиция на ЕНП и Радан Кънев, а в България са заедно. В БСП не се вслушват дори и в призива на собствения си президент „мутри, вън“, те още си стоят по местата. Точно заради този двоен стандарт и двуличие“, посочи Марешки. По думите му хората са свидетели на пълната безпомощност и кадрова, и морална да се борят за по-доброто бъдеще на българските граждани.

„Точно заради това няма да мине вота на недоверие и никой няма да ви избере, защото сте неспособни да управлявате“, обърна се към социалистите Марешки. Той бе категоричен, че българските граждани не протестират само срещу „Воля“, защото само те са готови да си подадат оставките. По този повод бизнесменът се обърна към БСП.

"Не ви искат на власт, няма да ви мине вотът на недоверие и няма да ви изберат, защото сте неспособни да управлявате", увери лявата част на залата Марешки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Този е още по- голямо недоразумение от Плевнелиев. Очаква да стане шеф на държавната петролна агенция. Този си е отвсякъде руски агент, там е учил. А Радев е учил в САЩ, анадъму.
20.07.2020 13:44 / Отговор
Йордан67 Къв руски агент е тази дебилна мутра, бе? Ходил в Москва уж да следва, киснал там три години, ама руснаците не дават така дипломи срещу пари. Затова се върнал у нас и си купил образованието, станал "инжИнер" Марешки. Чист простак и мутра каквито президента каза да се махат вън. А същия дебил "приватизира" Централна поща във Варна, която е паметник на културата и я даде на жена си за да прави хотел ! Анадънму?
20.07.2020 14:35 / Отговор
Илия Воденичаров Е ти пък откри топлата вода. Това го знаем!
20.07.2020 17:25 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети