Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки: Кристиян Вигенин е дарил единствено любовта си към Станишев

Политика

Марешки: Кристиян Вигенин е дарил единствено любовта си към Станишев

Марешки: Кристиян Вигенин е дарил единствено любовта си към Станишев - Tribune.bg
Снимка:

Заподозряха го в особен интерес към еднополовата любов

Кристиян Вигенин е дарил единствено любовта си към Станишев, коментира заместник-председателят на Народното събрание Веселин Марешки. По време на дебатите за оставката на председателя на парламента фармацевтичният бос от Варна призна, че не е имал намерение да се изказва, но повдигнатият въпрос от социалистите, че Цвета Караянчева е дарила стари килими на театъра в Кърджали, го е накарал да се замисли какво са дарявали през годините самите те.

Така Марешки направи извод от трибуната на парламента, че само бившият соцлидер Сергей Станишев е получил в дар любовта на колегата си Вигенин.

„Заместник-председателят на парламента е с особен интерес към еднополовата любов. Същият заместник-председател е осъден на 4 години. Убеден съм, че тези години в затвора ще му помогнат да намери себе си“, отговори му Кристиян Вигенин.

Червеният депутат се извини за думите си, които ще останат в аналите на Народното събрание.

„Има израз - "Убий простака с мълчание". Но простакът не умира“, уточни Вигенин. Социалистът коментира, че БСП не могат да помогнат на Марешки и го препрати към психолози, които могат да обяснят какви са причините за този особен интерес към еднополовата любов. Вигенин се обърна към председателя на парламента Цвета Караянчева и й обеща, че ако тя поиска оставката на Марешки като заместник-председател на парламента, ще гласува против искането на БСП за нейното отстраняване.

„Няма да стана хомосексуалист, за да се харесам на БСП. Опазил ме Бог, ако търся своята мъжественост от Вигенин. Но ако реша да ставам жена, ще му се обадя непременно“, репликира Веселин Марешки и с това намекна, че БСП оказва натиск върху Караянчева, за да го отстрани. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

кесо За комунистите е характерно, че те даряват нищо но от сърце, но пък когато става дума за обещания щедро ги сипят като гост на циганска сватба.
15.10.2020 17:37 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети