Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки: На Радев президентската институция не му е по мярка, обруга Шипка

Политика

Марешки: На Радев президентската институция не му е по мярка, обруга Шипка

Марешки: На Радев президентската институция не му е по мярка, обруга Шипка - Tribune.bg
Снимка:

„С изказването си на връх Шипка Радев обруга този символ на българския героизъм и родолюбие. Радев дискредитира за пореден път президентската институция, говорейки за политика и прокарвайки собствените си интереси в момент, в който България прекланя глава пред саможертвата и подвига на всички, участвали преди 143 години в Шипченската епопея. Така за пореден път Радев показа, че президентската институция не му е по мярка.“ Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

По време на честванията Радев призова за „саморазпускане на НС“, нарече правителството „дескридитирано“ и за пореден път призова за оставки.

Марешки призова Радев, „ако наистина обича България– да постъпи като мъж и да подаде оставка!“. „Ако не – да бъде освободен чрез предвидената в закона процедура – импийчмънт! България има нужда от модерни, почтени и силни лидери, обединители на нацията! Такъв задължително трябва да бъде и президентът! Радев определено не е!“, допълни Марешки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

ЕдНа Факт.
24.08.2020 11:18 / Отговор
ЗАРАДИ РУМЕН РАДЕВ:БЪЛГАРИТЕ ЩЕ НАМРАЗЯТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ! УЖ ДЕПОЛИТИЗИРАНАТА БЪЛГАРСКА АРМИЯ ИЗЛЪЧИ ПРЕЗИДЕНТ-ПРЕДАТЕЛ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ!
ОЗАПТЕТЕ РУСОФИЛА Радев!
24.08.2020 11:33 / Отговор
християнка Браво на Марешки!
24.08.2020 12:00 / Отговор
Евгения Чакалова Как няма да намразим БА като има такива недостойни висши офицери,червени подривни русофилски предатели,като Радев,Стойков и Шивиков които са минали през руските школи за *преквалификация*....долни предатели!
24.08.2020 13:12 / Отговор
Гражданин Не съм най-големият почитател на Марешки, но тук се е изказал абсолютно правилно за дребната душица Румен Радев. Този президент е срам за България с небалансираното си и агресивно поведение, той не уважава друга власт освен неговата собствена. Ако имаше някакво достойнство и смелост щеше да подаде оставка и да се яви на избори със собствена партия. Вместо това сега ще търси възможност да се крие зад служебно правителство и да обвини тях, ако се издънят, а той пак да се прави на голям политик. Твърде му е голямо самочувствието, защото е спечелил президентският пост, но и други хора са били избирани и не са се надували толкова. Първанов изкара два мандата и не се е перчил толкова, колкото летеца Радев.
24.08.2020 23:50 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети