Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки: Нинова е гаранцията, че БСП никога няма да е във властта

Политика

Марешки: Нинова е гаранцията, че БСП никога няма да е във властта

Марешки: Нинова е гаранцията, че БСП никога няма да е във властта - Tribune.bg
Снимка:

Не трябва да допускаме по никакъв начин служебен кабинет на БСП и Румен Радев

Корнелия Нинова е гаранция, че БСП никога няма да е във властта, заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки пред БНТ. „Ние не искаме по никакъв начин с данъците на цяла България да се плаща предизборната кампания на Корнелия Нинова за шеф на БСП. Ние сме готови да я подкрепяме, защото това е единственият сигурен начин БСП да не влезе във властта“, каза той.

„Нямаме идея защо Нинова, нейният президент и цялата червена върхушка не застават зад идеята за безплатни лекарства за пенсионерите“, каза още лидерът на ВОЛЯ.

„Август месец актуализация на бюджета е безумно нещо“. Така Марешки коментира инициативата на БСП вчера да се проведе извънредно заседание на НС. „Ние не подкрепихме извънредното заседание, защото 4 години се борим с картела на горивата, а от Корнелия Нинова и от нейния президент не чухме нито една дума“, каза той.

„Няколко пъти парламентът изпълнява прищевките на Корнелия Нинова да се види очи в очи с премиера и винаги те са завършвали с пълен неуспех. Освен това, че тя взима думата за няколко минути. Пълен крах на нейните идеи“, коментира още Марешки.

„Не трябва да допускаме по никакъв начин служебен кабинет на БСП и Румен Радев. Парламентът и Президентството не е място за провалени политици. Който не става и се е провалил, да си ходи“, каза Марешки.

Той коментира протестите и блокадите. „За всеки нормален гражданин законите трябва да са над всички. Затова поискахме от МВР да разчисти блокадите, които пречат и съсипват живота на хората. Те го правят, за да търсят провокация с МВР, с което да влязат в новините. Тези протестиращи не се интересуват от падане на правителството, а от съсипването на живота на хората“, каза Марешки. И допълни:“ Ние подкрепяме протестиращите, но не и блокиращите и анархията. Не може заради 10-15 души да се блокира животът на стотици хиляди варненци.“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

кесо Марешки е прав, че Корнелчето е взела присърце благородната задача да ни освободи от натрапчивото присъствие на БКП/БСП в нашия живот.
14.08.2020 10:23 / Отговор
Пссст! Пссст! Моля Ви, просто да копи/пействате в браузера си:
https://www.peticiq.com/198975
Петицията е «За Импийчмънт на пРезидента Радев».
Мунчо Нищото - ВЪН! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Импийчмънт за Льотчика!
Подпишете я и кажете, и на други свестни хора, да я подпишат също.
14.08.2020 10:43 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати