Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Марешки: Радев и Манолова се надпреварват да крещят, но Борисов няма алтернатива

Политика

Марешки: Радев и Манолова се надпреварват да крещят, но Борисов няма алтернатива

Снимка:

„В момента и социологията, но най-вече изборите, показват, че ГЕРБ и премиерът Бойко Борисов са без алтернатива. Всички други - дори и президентът Румен Радев, и Мая Манолова, всички, които сега се надпреварват да крещят, те просто само критикарстват.“ Това заяви в интервю за ПИК лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки.

„Ама за какво ще работят утре, ако вземат властта - това трябва да обясняват на хората. Така, че случаят с Васил Божков е ясен. Той много добре знае какво е правил през годините и е по-добре сега да е малко по-тих, да си наеме добри адвокати и да се опита да се защити. А след това политическото поле е отворено, ако иска, да си направи и партия. Да излиза и да се бори на избори“, каза още Марешки.

„Виждам конкуренция и заплаха за моята формация, само ако чисти хора излязат на политическото поле - с чисти помисли, идеи и каузи, за които да се борят. Но ако има такива, те по-скоро се записват в нашата партия. Не виждам вариант хора, които са част от статуквото и са управлявали България, а даже и са предали идеите на партията, в която са членували, сега да се опитват да се правят на алтернатива“, коментира той Мая Манолова.

Марешки коментира и идеята за създаване на държавни бензиностанции. Той заяви, че не е ревнив към идеята, която била негова, но съжалява, че не се е случило по-рано. „Иначе хората отдавна щяха да бъдат облекчени и да нямат проблем в тази сфера. Щяха да имат възможност да си купуват горива на много по-достъпни цени“, коментира Марешки.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още